2777
2789
استاتر شما شیر خشک الکر یا نئوکیت گیر آوردی ؟

ن عزیزم فعلا دارم پپتی رو امتحان میکنم.ب پپتی جونیور حساسبت داد..با کارشناس بیولوژی و محقق دستگاه گوارش کودکان ک صحبت کردم گفت تو پپتی جونیور ی اسید چربی ب اسم ام سی تی هست بعضی بچه ها واکنش نشون میدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزم فعلا دارم پپتی رو امتحان میکنم.ب پپتی جونیور حساسبت داد..با کارشناس بیولوژی و محقق دستگاه گو ...

علائم آلرژی بچه شما با پپتی جونیر چی بود؟؟خواهش میکنم جواب بده...این قد ناراحتم...شیر خودمم قطع کردم توی این موقعیت هم که میترسم برم بیرون 

علائم آلرژی بچه شما با پپتی جونیر چی بود؟؟خواهش میکنم جواب بده...این قد ناراحتم...شیر خودمم قطع کردم ...

دختر من ک از اول علایمش: خس خس سینه و سرفه تک و توک عطسه روزی بالای ۱۵ تا حالت قورت دادن سخت و حالتی مثل جویدن  و جوشای قرمزی ک وسطش سفیده داشت..کم کم با شیرهای دیگه مثل ببلاک کامقورت، سیمیلاک کامفورت ببلاک ای ار بهتر شد اما همچنان علایمو داشت و راستی تو مدفوعشم دونه های سفید بود.پپتی جونیور رو دادم ۱۰ روزی..اوایلش خوب بود ولی بعدش خاروندناش و حالت قورت دادنش شرو شد.شکمشم تقریبا دو روز ی باز کار میکرد و دونه های سفیدش کمتر شد..دیگه با مشورت همون خانم محققه عوضش کردم ب اپتامیل پپتی.دارم بهش میدم سه روزه علایمش خیلی فرق نکرده قورت قورتشو ک داره خاروندنشم داره باید صبر کنم ببینم چطوری میشه

شیرخشکای نئوکیت و نوترامیژن و الکر شیرایی هستن ک تو داورخانه ها نیست و ازادش رو گرون میدن.باید دکتر فوق تخصص گوارش اطفال نامه بده و تایید کنه ک ب این شیرخشکا نیاز دازه نی نی. و از هلال احمر سهمیه ای تهیه کنی

دختر من ک از اول علایمش: خس خس سینه و سرفه تک و توک عطسه روزی بالای ۱۵ تا حالت قورت دادن سخت و حالتی ...

من یه مدت پپتی هم میدادم..البته اون موقع شیر خودمم بود فک کردم پپتی بهش نساخته...الان که اینجوری میگین دوباره پپتی امتحان میکنن ببینم چی میشه..مرسی از اینکه اومدی و جوابم رو دادیم.. 

من یه مدت پپتی هم میدادم..البته اون موقع شیر خودمم بود فک کردم پپتی بهش نساخته...الان که اینجوری میگ ...

قربونت خاهش میگنم.درخاست دوستی دادم ک اگه بازم سوالی داشتی باهم حرف بزنیم.خیلی سخته این دوران البته ک منم بی تجربم ولی خب راه های زیادی رو رفتم