2777
2789

تو سایت خوندم برای مجردایی ک پایه حقوق کارگری دارن نباید زیر 2700 باشه برا متاهلا چجور حساب میشه؟اخه کلی نوشته بود حق مثلا ثنوات فلان مقدار حق چی .....کلا چجوری شد حقوقا لطفا بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=132248637]متاهل و مجرد نداره...با تمام مزایا...2500[/QUOTشوهرم با۸۰ میلیون سرمایه خودش هم بکنار. ماهی۱۸۰۰ میگیره البته اگ کیلومترش زیاد باشه.اگه کار نباشه هم کمتر.پول بنزین هم از خودش.خدا کنه بما هم شامل بشه

نوشته بود پایه حقوق فلان مقدار بن خرید هر ما400 حق ثنوات 170 و....دیگه نمیدونم با اونا زیر 2700 و بر ...

عزیزم این قانون رو واسه کارمندی و کارکانان دولت تصویب کردن اگه دفترچت تامین اجتماعیه...با تمام مزایا که اصولا نمیدن...2500 شده...بازم باید واریز کنن تا مطمئن شد...و دیگه اینکه هنوز نمایندگان کارگری امضا نکردن ولی خوب دولت پیش پیش اعلام کرده و قراره نماینده کارگری اعتراض کنه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
سلام من دیروز رفتم ی شرکتی واسه مصاحبه گفتن 2.5کلا میدیم بهت

اره دیگه اول کار حتما مثلا هر سال سابقه ت بیشتر باشه اون شرکت حقوقتم زیادتره متاهل هام ک حق اولاد مزایا دارن .پایه حقوقت رو گفت؟