2777
2789
عنوان

پسر ۳ ساله ام دست به زن داره😐😐😐

1726 بازدید | 34 پست

پسرم ۳ سال و ۳ ماهشه

به شدت دست به زن داره 

الکی الکی راه میره میزنه تو گوش من

یا تومهمونی گردن بچه هارو میگیره و از شدت ذوغ فشار میده یعنی یه جورایی از ذوغ کتک میزنه

وقتی بی محلی میکنیم پر رو میشه دعوا میکنم بازم بدتر ازاون

بخدا موندم چیکار کنم خیلی برام سخته بچه ام تو مهمونیا کسی رو بزنه امروز کلی گریه کردم از دست این کارش 

توروخدا بگین چیکار کنم

بنظرتوم بزرگ بشه خوب میشه یا میمونه همینجوری😔😔😔😔😔

مشاوره ببرین شاید بی تاثیر نباشه هااا 

بزرگ ک بشه حتما این رفتارو دیگه نشون نمیده 

مطمئن باش

چون این رفتارا بقول خودت از روی ذوق بچگانه ست 

یکمی ک عاقل بشه دست برمیداره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاوره ببرین شاید بی تاثیر نباشه هااا  بزرگ ک بشه حتما این رفتارو دیگه نشون نمیده  مطمئن ...

امیدوارم 

من خودم مشکل ندارم خانواده همسرم خیلی گیر میدن بهش

چون خواهر خودمم تو بچه گی اینجوری بود ولی الان خیلی آروم شده

از این مدل بچه هاست که تو مهمونی ها همه رو میزنه و از دستش عاصین🤭🥴😅داشتیم زیاد تو فامیل و تا چندین سال درست نشدن هر وقت این کارو کرد تا ی مدت از ی چیز مورد علاقش محرومش کن 

منم  چند ماه دیگه دوسالشه قبلا نمیفهمید چنگ میزد ، سیلی میزد گاز میگرفت اما الان که بزرگتر شده  باهاش حرف میزنم خیلی رفتاراشو گزاشته کنار   ، اما به جاش دندون قروچه میکنه   و لبشو گاز میگیره  مڗه هاشو میکشه  نمیدونم چکار کنم   اونو ترک کرده اینو شروع کرده 

واااای مثل پسرمن  من فکر میکردم فقط بچه ی من اینجوریه

نه درد منم همینه...چند وقت پیش انقدر دستمو ناخن زد خون اومد هرچی محکم میگفتم نع بدتر میشد.تو ماشین یه هو از عقب روسریمو میکشه یا موهامو میکشه...تو مهمونیا اگه کسی هم کارش نداشته باشه گیر میده به بقیه اسباب بازی هاشونو میگیره من همش باید به بچه ها توضیح بدم که اشکال نداره ببخشیدش آوا کوچولوئه‌..دختر خواهرم که ۴.۵ سالشه یه بار گفت خاله تا کی میخوای خودتو گول بزنی بگی آوا کوچیکه...آوا دیگه بزرگ شده

امیدوارم  من خودم مشکل ندارم خانواده همسرم خیلی گیر میدن بهش چون خواهر خودمم تو بچه گی اینجور ...

برادر منم بچه بود خیلی شیطون بود ولی ماشالا الان ک بزرگتر شده خیلی بهتر شده ...

شماهم ب کسایی ک با این رفتار پسرت مشکل داره اصن محل نذار 

دست خودش ک نیست 

چیزیم ک نمیفهمه هنوز بچست 

تقصیر پدر و مادرشم ک نیست 

پس بیخیال محلشون نذارید 😂😂

فقط محدودیت دختر منم گاز می‌گرفت و چنگ مینداخت و یاد گرفته بود تف کنه.نمیدونم از کی این کارارو یاد گرفته بود خیلی کم البته انجام میداد ولی واقعا کاراش رو مخ بود .چند بار عصبی شدم دعواش کردم دیدم بدتر شد تنها چیزی ک جواب داد محدودیت چیزی ک دوست داره نمیزاشتم برنامه کودک ببینه می‌گفت روشن کن میگفتم به خاطر کار اشتباهی ک کردی تلویزیون ممنوع تنبیه هستی.یا باهاش بازی نمی‌کردم بهشم میگفتم دلیلش به خاطر کار اشتباهه ک انجام دادی.و این ک تو روز برا کارای خوبشم زیاد تشویقش میکردم اینجوری نبود ک فقط تنبیه بشه‌ خودشم الان گذاشته کنار بیشتر دوست داره تشویق بشه و جایزه بگیره تا اینکه تنبیه بشه.خیلی سخت بود تا بفهمه ولی فهمید😬😁

نه درد منم همینه...چند وقت پیش انقدر دستمو ناخن زد خون اومد هرچی محکم میگفتم نع بدتر میشد.تو ماشین ی ...

وااای خدا انگار حرف دل منو میزنی

پسسر منم دقیقا همین کارا رو میکنه😐😐