2733
2734
عنوان

رولت خودم پز (کیک یخچالی)+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 13522 بازدید | 103 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
نه عزیزم متوجه منظورت شدم ، ممنونم    

منم اتفاقا ميخواستم امروز درست كنم وقت نشد 

دو تا سوْال دارم اينكه از پنير ماسكارپونه استفاده كردي؟؟

وقتي برش ميزدي بيسكوييت زيرش خورد نميشد؟؟

وزن شروع 
2738

بیسکوییت پتی بور رو میچینیم تو ظرف من شکلات تخته ای داشتم اونو آب کردم با نصف لیوان شیر و یه خامه کوچیک صبحانه روی گاز هم میزنیم اگه شکلاتتون تلخه شکر بیشتر بزنید من نصف لیوان شکر ریختم چون شکلاتم ۸۹ درصد بود و نصف قاشق چایخوری وانیل هم میزنیم تا مایعمون به غلظت ماست یه کوچولو شل تر برسه بعد همونجور داغ میریزیم روی بیسکوییت و روشو کامل میپوشونیم و دوباره یه لایه بیسکوییت و دوباره مایعمون تا هر چند لایه که دوست داشتین و موادتون رسید بعد روشو کامل صاف میکنید و میزارین تو یخچال به مدت ۳ ساعت بعد دربیارین و برش بزنین و تزیین کنین نوش جانتون

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
اینم خوشمزه است ولی اگه میخواید زحمت بکشید پان درست کنید اون محشرهههه

دستورشو میگی عزیزم؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

منم واس تولد نامزدم کیک یخچالی درست کردم خیلیییی خوشمزه شد 

انگار هرچی بیشتر هم میمونه توی یخچال خوشمزه تر میشه امروز خیلی خوشمزه تر شده بود😂😂😂😂تازه برای فرداهم دارم😂😂😂

منم اتفاقا ميخواستم امروز درست كنم وقت نشد  دو تا سوْال دارم اينكه از پنير ماسكارپونه استفاده ...

نه عزیزم من پنیر خامه ای نداشتم اونو نزدم و مشکلی هم پیش نیومد ، نه بیسکوییت ها کاملا" نرم میشن و بافت خوبی داره و خورد یا شکسته نمیشه با این دستور که من درست کردم

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
منم واس تولد نامزدم کیک یخچالی درست کردم خیلیییی خوشمزه شد  انگار هرچی بیشتر هم میمونه توی یخچ ...

ااا پس چه خوب ، چون من تازه برش زدم و تزیین کردم ولی چون شام خورده بودیم اشتها نداشتم نخوردم زیاد فقط تست کردم ولی شوهرم و پسرم زیاد خوردن و خوششون اومد ، پس من صبح بخورم بیشتر مزه میده بهم  

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
منم اتفاقا ميخواستم امروز درست كنم وقت نشد  دو تا سوْال دارم اينكه از پنير ماسكارپونه استفاده ...

وقتی توی یخچال بمونه نرم میشه عین کیک باید ۵_۶ ساعت بمونه 

۲ قاشق ارد 

۲لیوان شیر 

نصف لیوان شکر 

۳ قاشق پودر کاکاوو همه رو میذاری روگاز مرتب هم میزنی تا غلظتش مثل فرنی بشه همون طور داغ داغ میریزی رو بسکوییت میذاری یخچال 😁

دستورشو میگی عزیزم؟

گلم اونم بیسکوئیت میخواد

۲ ل شیر

گلاب یک سوم فنجون

آرد سفید نصف ل

آرد ذرت ۱ونیم ق

شکر

تخم مرغ ۱دونه

خامه درحد ۲ق

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز