من خودم داخل عدس پلو سیب زمینی نگینی سرخ شده میندازم...واقعا عالژ میشه
یا پیاز وکوجه وبادمجان وفلفل دلمه ای وسیب زمینی همه رو نگینی..کم کم باهم قاطی میکنم با کمی اویه میچسبه.....دیروز یکی میگفت با آش رشته سیب زمینی خلال میکنن مثل قیمه اخر سر اضافه میکنن....برام جالب شد میخوام امتحان کنم.....
یا مثلا چند سال پیش ماکارانی اماده شده رو با کل مخلفات چرخ میزدم وتخم مرغ وارد ویه چیز دیگه یادم نمیاد چی بود اضافه میکردم...بعد مثل پیتزا تو ماهیتابه مینداختم...خودمم باورم نمیشد اما عالی بود طعمش...البته ماکارانی باگوشت وجعفری و...از قبل کاملا اماده بود نه خالی خالی....حالا شما تعریف کنید