سلام مهربونا. این ازون تاپیک هاست که خیلی کاربردیه براتون😘
کلا 4 روش برای فرم دادن به خامه هست که به ترتیب مینویسم
روش اول :
مقدار برابر از پودر قند. پودر خامه و شیر یا اب سرد
حالا بستگی به مقدار استفاده ی شما داره. میتونه از یک قاشق باشه تا یک لیوان باشه
پودر خامه یک فنجان. 50 گرم
پودر قند یک فنجان 50 گرم
شیر سرد یک فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری یا اسانس موز 5 قطره
پودر خامه و پودر قند و الک کنید باهم وانیل و اضافه شیر سرد و بریزید روش و با همزن بزنید.
. حدودا 5 دقیقه طول میکشه تا سفت بشه.خامه باید از ظرف جدا بشه کمی مثل تصویر.
.
.
و در نهایتا این میشه
بریزید داخل قیف با ماسوره و کار کنید
.
.
روش دوم :
خامه منجمد قنادی نزده به مقدار لازم.
مواد دیگه ای لازم ندارید فقط همین. من چند قطره اسانس موز یا هلو بهش اضافه میکنم همیشه
من از این مارک یا از گلرود استفاده میکنم. اینا 5 کیلویی هستن که لوازم قنادی دارن. و اونا رو تو ظرف های یک کیلویی و فله هم میفروشن. مارک هایی که گفتم بگیرید. بن سا و کولاک خوب سفت نمیشن.
مقداری که میخوایید و بزارید بیرون از فریزر تا یخش کاملا باز بشه تو یخچال بزارید تا کم کم اب بشه خیلی بهتره.
.
.
وقتی مثل تصویر اب شد حالا شروع کنید به زدن. اگر یخ داشته باشه فرم میگیره ولی زود شل میشه دوباره
.
در هر 4 روش محیط کار باید خنک باشه و تا زمانی بزنید که بتونید ته کاسه و بزنید. خامه از ظرف جدا میشه
خامه هایی که فرم دادید و بلافاصله باید استفاده کنید. اگر بره تو فریزر برای بار دوم قابل فرم دادن نیستن و به درد دسر میخورن
.
.
روش سوم :
خامه پگاه یک بسته ( فقط همین مارک)
پودر قند 3 قاشق غذا خوری
پودر خامه 3 قاشق غذاخوری سر پر
وانیل نصف قاشق چایخوری یا اسانس موز 5 قطره