2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

اره عزیرم با خامه پاکتی صورتیای کاله.فقط میهن نباشه.به ازای هر پاکت خامه یک هشتم لیوان شکر بهش اضافه کن و بذار فریزر و چند بار در بیار و با چنگال یه هم کوچک بزن و دوباره بذار فریزر و بعد با همزن بزن.باید خیلی بزنی تا پف کنه.شبیه خامه بیرون میشه ولی خب بیرونیا کیفیتشون بهتره.این طعمش

2728
اره عزیرم با خامه پاکتی صورتیای کاله.فقط میهن نباشه.به ازای هر پاکت خامه یک هشتم لیوان شکر بهش اضافه ...

اول شکر بهش اضافه کنم یا وقتی میخوام هم بزنم 

چه مدت تو یخچال باشه؟ 

موقع هم زدن حتما زیر ظرفت یه ظرف پر لز یخ بذار تا خنک باشه.و اولشکه هم میزنی کاملا اب میشه و شل.ولط به مرور کم کم فرم میگیره.وقتی که ظرفو برگردونی نریزه یا با چنگال خط بندازی روش از بین تره ینی فرم گرفته.میتونی نوک قاشق بهش وانیل بزنی تا عطرش بهتر بشه

2738
اول شکر بهش اضافه کنم یا وقتی میخوام هم بزنم  چه مدت تو یخچال باشه؟

همون اول شکر را اضافه کن و با چنگال در حدی که فقط شکر قاطیش بشه هم بزن.زباد هم نزن.بعد بذار یخچال نیم ساعت یه بار دربیار و یه هم کوچک بزن.حدودا سه بار اینکارو بکن.نذار کامل یخ بشه فقط تگری بشه.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز