2777
2789

1❢میخام بگم که من باردارم و به احتمال زیاد طبیعی زایمان کنم البته هنوز معلوم نشده

قبل ازینکه بارداربشم وحتی اوایل بارداریم از زایمان ترس آنچنانی نداشتم چون اطرافیانم همه طبیعی زایمان کردن وهمه راضی ان مامانم خاله هام زنعمو و...

2❢❢اما بعد از اینکه اومدم خاطرات نی نی سایتیها از زایمان طبیعیو خوندم تموم وجودمو ترس گرفته جوری که فوبیای زایمان پیدا کردم وحتی شبا کابووس میبینم😢😢😢 ومطمئنم که تو زایمانم اثر منفی میزاره 😔😔

واقعا نمیدونم اینجا چرا همه سزارین رو گل وبلبل نشون میدن درحالی که من سزارین یکی از زندایی هامو دیدم درحالیکه از بقیه هاش خون وعفونت میزد بیرون تا هفته ها نمیتونست تکون بخوره بخاطر درداش

3❢❢❢📛📛📛📛📛فقط میخام بگم خانومای گلی که زایمان طبیعی سختی داشتین لطفا لطفا انقد اینجا بیان نکنید وترس تو دل مامانای باردار نندازین همه که مثل هم نیستن شاید یکی سزارین خوب باشه واسش یکی طبیعی 😊

یا شاید یکی اصلا امکان سزارین نداره پس چرا با ترسش از طبیعی دوران شیرین بارداری رو برای خودش خراب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیترسیدم اما اینجا خیلی وحشتناک بیان میکنن 

اغراق میکنن . زیاد گوش نده .

یعنی توی فامیلاتون کسی نبوده طبیعی زایمان کنه ؟ از اونا بپرسی بهتره 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اغراق میکنن . زیاد گوش نده . یعنی توی فامیلاتون کسی نبوده طبیعی زایمان کنه ؟ از اونا بپرسی بهتره&nb ...

اکثرا طبیعی زایمان کردن وهمه راضی ان من خودم کنارشون بودم بعد زایمان وقتیم من میگم خداکنه سز بشم تعجب میکنن