3 تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر وانیل حدود ۶ دقیقه با بهم زن میزنی تا کاملا سفید باشه بعد ۶ دقیقه نیم لیوان روغن با نیم لیوان شیر رو هم اضافه میکنی عزیزم یک دقیقه هم با درجه پایین همزن میزنی
بعدش دو نیم لیوان ارد با دو قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو هم اضافه میکنی و بعد یک لیوان هویچ رنده شده و دارچین رو اضافه میکنی
طعمش عالی میشه من یه کارامل هم درست میکنم بعد پخت کیک میریزم روش واقعا محشر میشه
اگه میخوای خوب پف کنه حتما ارد و ۳ بار الک کن
تخم مرغ و شیر حتما باید تو دمای محیط باشه
و قبل اینکه بزاری فر قالب رو چند با بکوب زمین تا توش هوا نمونه