2410
2553
عنوان

شیرینی بهشتی و نعلی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 44354 بازدید | 400 پست
اینم از شیرینی نعلی من واسه اولین بار ممنونم ازت ماریاجون

وای خدا اینا عالین مرسی 👏👏👏👏

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

یک دنیا ازت ممنونم بقدری بهم انگیزه دادی که امشب عدس پلوم شفته شد ازبس سرگرم شیرینا بودم ای کاش هم ...

جانم 💋 فدای سرت. پیش میاد 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماریا جونم سلام عشقم😘شیرینی بهشتی درست کردم با دستور شما همه ی مواردُ هم دقیق رعایت کردم نتیجه خیلی خوب شد،ترک نداشت.

فقط مشکلم این بود از تو قیف در نمیومد!!دیگه مجبور شدم با دست قالب بزنم🤭چیکار کنم سری بعدُ؟

دوست دارم مثل مال شما و بیرونیا بشه😍

اینم عکسش🤦‍♀️😁

خدایا به امید تو....
2456
ماریا جونم سلام عشقم😘شیرینی بهشتی درست کردم با دستور شما همه ی مواردُ هم دقیق رعایت کردم نتیجه خیلی ...

به به عالیه افرین عزیز دلم. کمتر ارد بریز ممکنه سه چهار قاشق حتی اضافه بیاد تا جایی که از قیف رد بشه و نرم باشه مواد

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
تستر دارم ولی چند بار درست کردم شیرینی سوزونده هر چقدرم تنظیممی کنم دماشو بالا و پایین می کنم دیشب ...

عزیزم من تمام کیک و شیرسنسامو تو توستر درست میکنم

کیک رو روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ ده دقیقه المنت پایین و بعد ۱۵ ای ۲۰ دقیقه المنت بالا

بزای شیرینس هم همینطور تنها فرقش اینه که باید زمان و دمای المنت کمتر باشه

و هر توستری دماش فرق داره

شما وقتی شیرینی میذاری بعد از ۱۰ دقیقه خلال بزن اگه اماده بود دیگه نذار بمونه

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.
عزیزم من تمام کیک و شیرسنسامو تو توستر درست میکنم کیک رو روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ ده دقیقه المنت پایین و ...

ممنونم ولی با همون دما هم توی مدت کمتر سوزوند شیرین ها رو

زیرش سوخته روش خمیر

2714
ممنونم ولی با همون دما هم توی مدت کمتر سوزوند شیرین ها رو زیرش سوخته روش خمیر

خب تایم زیر رو کمتر کن و درجه رو پایینتر بیار. باید لم توسترت دستت بیاد

مثلا وقتی تو دستور شیرینی با فر میگه ۱۸۰ 

توی توستر ۲۰ تا ۳۰ درجه تو باید کمتر باشه چون حرارت المنت زیاده

امشب نون شیر ژاپنی درست کردم

و شیرینی عکساشو میدم نگاه کن

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.
ممنونم ولی با همون دما هم توی مدت کمتر سوزوند شیرین ها رو زیرش سوخته روش خمیر

یه مدل نون خرمایی با دستور ماریا جون

که اگه وسطش معجون پسته بزنیم میشه تارت خورشیدی

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.
ممنونم ولی با همون دما هم توی مدت کمتر سوزوند شیرین ها رو زیرش سوخته روش خمیر

با دستور شیرینی نعلی 

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.
وای خدا اینا عالین مرسی 👏👏👏👏

سلام ماریای عزیز

ماریاجون واسه اولین بار دیدی چیکار کردم و واقعا عالی شد اما واسه دومین و سومین بار درست کردم اصلا اونطوری نشد عین همون دستور پیش میرم فقط اینکه پودرشکر ریختم بجاش و بجای وانیل از اسانس موز استفاده کردم

ایراداتشم اینه که پف میکنه عین کیک اسفنجی میشه و سوراخ سوراخ

دلیل اینکه شکل خودشو حفظ نکرده یکم پَخت شده چیه؟سری اولم عین قنادیا شد اما الان اصلا خوشم نیومد

ماریا جون یه پیشنهاددارم میشه یه تاپیک بزنی هرکس هرتحربه ای از کیک و شیرینی پزی داره بیاد بگه مثلا اینکه تا سرد نشده برنداریم یا اینکه سرخود مواد رو عوض و جایگزین نکنیم یا مثلا اگه پودرنارگیل رو زعفرونی میکنیم زود استفاده کنیم مثلا نذاریم واسه چندوقت دیگه خودمن امروز دیدم تو یخچال کپک زده

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687