2777
2789
عنوان

نقص های زیبای من😊

573 بازدید | 24 پست

ما، با ارزش ترین دارایی خودمون هستیم. 

با وجود اینکه شخصیت، فرهنگ، تحصیلات و.. بخش مهمی از ما هستند اما چهره و اندام ما هم خیلی مهم هستند. 

من 23 سالمه و از 18 سالگی خیلی یهویی موهام شروع کرد به سفید شدن. الان نیمی از موهام سفیده. 

اوایل عصبی، خجالت زده و ناراحت بودم. حتی چند بار موهامو رنگ کردم که سفیدی هارو بپوشونم. 

اما در نهایت حالا پذیرفتم که یکی موهاش بوره، یکی مشکی و یکی سفید 😊لازم نیست بخاطرش خودم رو آزار بدم. 

شما چطور؟ چه چیزی در چهره و اندامتون بود که دوسش نداشتید/ ندارید ؟ یا بابتش خجالت زده بودید /هستید؟ 

نقص های زیبای شما چیه؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🧠🧠🧠

😑😳

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
چال گونه  فلج اعضاس😖😖

و چقدر هم طرفدار داره😅

عزیزم کاری نداره که.مرتب رنگ کن

چرا؟

اگه خودم هوس کنم رنگ میکنم، اما فهمیدم که حرف یا نگاه مردم ارزشی نداره که بخوام رنگ کنم. 

دوساله در مقابل سوال های اطرافیان که میپرسن عه موهات سفید شده؟ 

خیلی ریلکس میگم بله. 

من یه مدت خیلی میخوردم داشتم چاق میشدم از خودم‌بدم میومد رژیم گرفتم الان خداروشکر اندامم‌خوبه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
من خدا را شکر راضیم

خداروشکر. 

مهم حس خوب خود آدمه.