سلام،من بیشتر روزا درست میکنم
ولی راستش اندازه ندارم بهتون بگم
یه ظرف برمیدارم سه چهارتا قاشق سر پر ارد و یه قاشق چایی خوری بگین پودر و نوک قاشق وانیل رو الک میکنم ،بعدم یه تخم مرغ درشت میشکنم و دوقاشق روغن
شیرم اونقدری میریزم که یه خمیر تقریبا شل و کشدار بهم بده
و بعد با یه ملاغه داخل ماهیتابه کاملا نچسب میپزم،عالیم میشه
ببخشید شکر یادم رفت،دو قاشق سرپر غذا خوری
دیگه طعم دهنده هاشم دست خودته،دارچین،پودر کاکایو کنجد،کشمش هرچیزی
شکلاتم خوبه فقط من شکلات تخته ای رو باریک میبرم یه ملاغه کوچیک خمیر پنکک میریزم یه ورقه شکلات میذارم روش و دوباره یه ملاغه کوچیک دیگه خمیر میریزم روش وسط پنکیکم شکلاتی میشه،خیلی مهمه حتما شکلات وسط خمیر باشه چون میسوزه