زرشک و بشور با کره تفت بده یه کوچولو شکر بریز که ترشیش و کم کنه چند تا قطره زعفرون هم بریز
اینو بزار کنار
مرغ و سرخ کن قشنگگگگگ . بعد توی همون روغن یه پیاز درشت رنده شده رو سرخ کن توش رب بریز تفت بده زردچوبه و فلفل سیاه و هویج و فلفل دلمه هم بریز ک بوی مرغ و بگیره
بعد یه لیوان ابجوش بریز . حالا این سس و بریز ردی مرغهای سرخ شده. یکساعت حدودا بزار رو شعله متوسط تا بپزه
برنجت و ابکش کن . کف قابلمه نون بنداز برنج و دم کن
موقع سرو هم ازون زرشک و زعفرون بریز تو یه کاسه و یکم برنج بریز قاطی کن
بریز روی برنجت