مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و قارچ با خامه
- آب مرغ (میتوانید از آب جوش و پودر عصاره مرغ استفاده کنید) = 1 و 1/2 لیوان
- سینه مرغ (هر سینه را بصورت افقی برش زده و دو تکه کنید) (فیله) = 2 عدد
- آرد = 1/3 لیوان
- کره = 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون = 3 حبه سیر خرد شده
- آویشن تازه (یا 1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک) = 1 قاشق چایخوری
- پونه کوهی تازه (یا 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک) = 1 قاشق چایخوری
- پیاز خورد شده = 1 عدد متوسط
- قارچ خرد شده(سفید یا قهوه ای) در این دستور قارچ قهوه ای استفاده شده = 200 گرم
- نشاسته ذرت = 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- خامه صبحانه = 1/3 لیوان
- جعفری تازه خرد شده = 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه در صورت تمایل زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ با خامه
ابتدا برای تهیه خوراک مرغ و خامه با قارچ، باید سینه مرغ را به اندازه های متوسط خورد کنید و مقداری از نمک و فلفل بزنید سپس در بشقابی آرد ریخته و آنها را به آرد آغشته نمایید.
ماهیتابه ای به اندازه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدید و به اندازه 1 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته تا ذوب شود حالا مرغ ها را اضافه کنید حرارت را کمتر کنید تا دو طرف مرغ ها طلایی و پخته شود.
بعد از تغییر رنگ دادن گوشت مرغ آنها را داخل ظرفی در دار بگذارید تا سرد نشود. باقیمانده کره را داخل همان ماهیتابه ریخته و با آن قارچ را تفت دهید بعد از سرخ کردن قارچ ها باید سیر و بعد پیاز را اضافه کنید.
در این مرحله از تهیه خوراک مرغ و قارچ باید پونه کوهی و آویشن را اضافه کنید و تفت دهید سپس ترکیب نشاسته ذرت و آب مرغ را به قارچ ها اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام پیدا کند حال حرارت را پایین بیارید و نمک، فلفل و خامه را اضافه کنید.
در نهایت تکه های مرغ را که قبلا با کره و روغن زیتون تفت دادید را داخل ماهیتابه انداخته و سسی که تهیه نمویدید را روی آنها بریزید و هم بزنید و بعد از گذشت 20 دقیقه حرارت را خاموش کنید و جعفری خرد شده روی خوراک بریزید و گرم سرو کنید.
اگر سس تون سفت و یا غلیظ شد میتونید قبل از اضافه کردن خامه آب مرغ اضافه کنید. به همین سادگی خوراک مرغ شما آمادس نوش جان.