فائزه از مادرم پرسیدم
میگن ماهی رو که تمیز کردی؛ یه کم نمک بزن و یه ربعی صبر کن تا نمک بره تو جسمش
فقط زیاد نزن که شور نشه ماهیت
بعد ماهیت رو بشور و با پارچه تمیز خشک کن
توی یه سینی نمک و زردچوبه و آرد و ادویه مخلوط و دارچین رو مخلوط کن و ماهی رو آغشته کن به ترکیبت.
که کل ماهی ها رو موادت بگیره
بعد تو روغن فراوون سرخ کن
با شوید پلو یا باقالی پلو و سالاد شیرازی واقعا خوشمزه میشه. سالاد شیرازی رو هم حدالامکان با ابغوره و نمک و نعنا پونه زیاد درست کن.خیلی خوبه.
مخصوصا با ته دیگ شوید پلو..
نوش جان.