2777
2789
عنوان

به سوی ظهور.....

| مشاهده متن کامل بحث + 13516 بازدید | 228 پست
برای سوال شرعی به دفتر امام جمعه هم زنگ زدم اما تو این شرایط که جایی باز نیست، کسی گوشی رو برنداشت😢 ...

اگه حق الناس مالی هست و اون طرف در دسترس شما نیست الان بهترین موقعیت برا کمک به مردمه میتونید صدقه بدید و یا رد مظالم.

.
اگه حق الناس مالی هست و اون طرف در دسترس شما نیست الان بهترین موقعیت برا کمک به مردمه میتونید صدقه ب ...

صاحبان حق رو میشناسم باید به خودشون برگردونم. در صورتی میتونم رد مظالم بدم که نشناسم به کی بدهکارم یا پیداشون نکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم  یه عده میگن مادر امام زمان ایرانی بوده و یه عده هم میگن نبوده ؟ در این مورد هم تو ...

سلام

درباره ملیت مادر امام زمان طبق تحقیقات بنده چیزی به عنوان ایرانی بودن ایشون ذکر نشده.

مادر حضرت با نام های نرجس،سوسن،مریم،حکیمه،ملیکه،صیقل،ریحانه خوانده شده.که بعضی از این اسامی در واقع لقب هستند.مثل صیقل(صقیل) به معنای نورانی بودن چهره یا به خاطر وجود نور امام زمان در وجود او هست.

خبر دقیقی از نیاکان و اجداد مادر امام زمان در دسترس نیست.قول مشهور کنیز بودن ایشون هست.امام زمان رو با وصف"ابن خیره الاماء"یا "ابن سیده الاما" به معنای پسر بهترین کنیزان،میشناسند.

فقطیک روایت ضعیف السند نقل شده که مادر حضرت "مریم بنت زید العلویه"هست.که این فرد هم آزاده بوده نه کنیز.چون سید علوی هست و روایت سند موثقی نداره.

در بعضی کتب مشهور مهدویت شیعه در قرن چهار و پنج هجری مثل کمال الدین،الغیبت شیخ طوسی و دلائل الامامه نقل شده که مادر حضرت،دختر پادشاه روم بوده و نسب این بانو به شمعون،وصی حضرت عیسی میرسه.

اما سند این دسته از روایات هم قابل اعتماد کامل نیست و از طرفی نمیشه انکار کرد این مسئله رو.ممکنه واقعا از طرف مادر به شمعون منتسب باشند.

#نرجس_خاتون

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
قبلا ازتون پرسیدم ولی پاسخ ندادید، لطفاً درباره فرقه های ضاله که تبلیغ مهدویت میکنن توضیح بدید و فقط ...

عذرخواهی میکنم.تعطیلات تمام شده و کلاس های درس به صورت مجازی برگزار میشه،مشغول درس و تحقیق هستم.

سعی میکنم هر روز یک فعالیت و فرقه رو بنویسم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
قبلا ازتون پرسیدم ولی پاسخ ندادید، لطفاً درباره فرقه های ضاله که تبلیغ مهدویت میکنن توضیح بدید و فقط ...

انجمن# _حجتیه

در سال ۱۳۳۵ توسط شیخ محمود ذاکرزاده تولائی(حلبی) برای مقابله با بهائیت تاسیس شد.شیخ محمود ذاکرزاده جز مدافعان صنعت ملی شدن نفت و عضو مجلس بود و در سال ۱۳۳۲ از سیاست کناره گرفت.
هدف این شخص از تاسیس انجمن حجتیه فعالیت های علمی و آموزشی و اجتماعی  با توجه به آموزه های اسلام برای تربیت انسان های مفید و لایق و کاردان بود برای مقابله با بهاییت.
این انجمن سه تا گروه داشت به اسم تحقیق،ارشاد و آموزش.که نفوذ میکرد بین بهائیان و علاوه بر کسب اطلاعات لازم،پیروان فرقه بهاییت رو ارشاد میکرد و وادار میکرد توبه کنند.
❇افکار و عقاید انجمن هم شامل:
۱.بزرگنمایی و جلوه دادن بهاییت به عنوان دشمن اصلی ظهور
۲.عدم دخالت در امور سیاسی
۳.بدعت دانستن فلسفه
۴.اعتقاد به اینکه جهاد در دوران غیبت معنا نداره،فقط باید دین خودمون رو حفظ کنیم.
۵.اعتقاد به شکست قیام های قبل از ظهور،و تشکیل حکومت قبل از ظهور رو به عنوان انسداد باب مهدویت میدونستند.
❇فعالیت این انجمن هم چند دوره داشته:
از سال ۱۳۳۵ تا شهریور ۱۳۵۷...مقابله با نهضت امام خمینی
از شهریور ۱۳۵۷ تا مرداد ۱۳۶۲...نفوذ بین انقلابیون
از مرداد ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۸..تعطیلی انجمن
از ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۶....فعالیت بدون اسم انجمن
از سال ۱۳۸۶ تا الان....فعالیت رسمی

❇فعالیت انجمن حجتیه در زمان حال به سه صورت هست:
۱.دشمنی با اهل سنت
۲.ادعاهای دروغین درباره با رویت امام زمان
۳.تشکیل کلاس های مریدپروری

❇اوج فعالیتشون هم زمان شهادت حضرت محسن،عید الزهرا،عید غدیر،میلاد امام زمان،شهادت حضرت زهرا و هفته وحدت هست.
در واقع اب به آسیاب دشمن میریزند و تفرقه ایجاد میکنند.

❇اشکال اصلی انجمن حجتیه این بود که مخالف هر جهادی به منظور آماده کردن جامعه برای ظهور بود.به این عقیده داشتند که بزارید جهان رو ظلم پر کنه تا حضرت ظهور کنند.با هیچ ظلم و فسادی مقابله نمیکردند،در زمان شاه معتقد بودند وجود کاباره و مشروب فرشی و فساد و فحشا برای ظهور لازمه و راهگشای ظهور هست.و زمان انقلاب هم مبارزه رو حرام اعلام کردند.

❇سفارش هم دارند به شیعیان که دعا کنند برای فرج،از دوری حضرت گریه کنند،برای سلامتی حضرت صدقه بدند و.....

❇دو چهره مشهور دارند به اسم آیت الله میلانی و سید حسن ابطحی که فوت کردند اما پیروانشون بیشتر در مشهد،تهران و مازندران فعالیت میکنند.

اگر در سخنرانی بعضی روحانیون دقت کنید داستان های بی اساس رویت امام زمان زیاد نقل میشه.

سلام درباره ملیت مادر امام زمان طبق تحقیقات بنده چیزی به عنوان ایرانی بودن ایشون ذکر نشده. مادر حض ...

🌺🌺🌺🌺

مرسی گلم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه عده میگن وقتی حضرت میاد جنگ و خونریزی هست 

یه عده میگن ما قبول نداریم چون حضرت میاد که صلح و گسترش بده 

من باعده دوم موافقم خب حضرت میان که مهربانی و صلح و بین جهانیان گسترش بدن هدف جنگ و خونریزی نیست که

الان کدومو باور کنیم🙄🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

سلام روز به خیر

شما رشته دبیرستان تون چی بود و از پیش دانشگاهی وارد حوزه شدید و الان در چه سطحی هستید؟

من دروس حوزه خیلی علاقه دارم اما حضوری نمی تونم برم.ویدیو و کتاب حوزه هست تو خونه بخونم ؟مدرک نمیخوام بگیرم

از طرفی دروس زبان انگلیسی و کامپیوتر و متفرقه نمیخوام بخونم

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
سلام کشته شدن نفس زکیه یکی از علائم حتمی ظهور گفته شده.نفس زکیه شخصی هست که بین رکن و مقام به شهادت ...

اینکه بگن پونزده روز بعد از شهادت نفس زکیه ظهوره، بنظرت یه جورایی تعیین زمان نیست؟ مگر نه اینکه تا ندای آسمانی نیاد هیچکس از لحظه ظهور خبر نداره حتی خود آقا؟

لطفا درخواست دوستی ندید
اخیرا چله ای بیان شده و نشر یافته به اسم چله قرن!با این عنوان که دعای فرج و زیارت عاشورا در ساعت خاص ...

اینننن همه توضیح دادیا😁😁😁😁😁 ولی من اصلا نفهمیدم چه اشکالی داره یک دل بشیم و یه کار گروهی داشته باشیم با هدف به این قشنگی که درخواست ظهور اقاست یکم این متن بنظرت بدبینانه نبود؟

قطعا چله به تنهایی کافی نیست ولی از هیچی که بهتره یه سر نخه برای وصل شدن و تو مسیر اومدن یا موندن. اون صدایی که ضبط شده یعنی چیزی بغیر از دعاهای گفته شده رو داره پخش میکنه؟ چون خب قطعا بقیه متوجه میشن! شاید منظورت فرنکاسای خارج از درکه که ناخوآگاه میگیره؟

لطفا درخواست دوستی ندید