2777
2789
عنوان

به سوی ظهور.....

| مشاهده متن کامل بحث + 13516 بازدید | 228 پست
من هیچ جایی ندیدم که تاکید داشته باشن حتماااا در فلان ساعت بخوانید در تمام طول روز میشه دعا کرد... ا ...

این برداشتیه که خودم دارم :

اینکه علما خیلی تاکید میکنن دعا برای ظهورو به زمان خاصی اختصاص ندید،میتونه این باشه شاید اگه ما به مراتب اینکارو انجام بدیم 

ذهنمون فقط توی همون ساعت خاص به فکر امام زمان باشه

و اگه اون زمان خاص هم کم کم حذف بشه(بعد چله)

دیگه یاد ظهور برامون مثل قبل نیست.

برای همین تاکید دارن زمان خاص در نظر نگیرین و همه روز به یاد حضرت باشین

این برداشت خودم بود 🌹

کارت پستال ازطرف  امام زمانمان مهدی فاطمه برای شما

: به درب پاکت نامه ضربه بزنید

https://digipostal.ir/cg7smly

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بانوی بی نشان عزیز

میشه ی کمکی ب من بکنی😢☹

من گناهایی کردم تو گذشته و میخام دیگ اونکارو نکنم

حق الناس و خیلی چیزای بزرگ

از خودشونم نمیتونم حلالیت بگیرم

چیکار میتونم کنم؟میشه ی توضیح مختصر بدین لطفا😢😢😢😢الانم ک خیلیا میگن ظهور نزدیکه من بیشتر پشیمونم از گذشتم

میخام هرجور شده ی کوچولو جبرا کنم خیلی میترسم😭😭🤕🤕🤕

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

[QUOTE=131867491]بانوی بی نشان عزیز میشه ی کمکی ب من بکنی😢☹ من گناهایی کردم تو گذشته و میخام دیگ اونکارو نکنم حق ...[/QUOTE

@بانوی_بی_نشان  

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام عزیزم 

یه عده میگن مادر امام زمان ایرانی بوده و یه عده هم میگن نبوده ؟

در این مورد هم توضیح بده 

مرسی 🌺🌺🌺

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

سلام در مورد شهاب سنگی که اردیبهشت قراره از کنار زمین رد بشه یا احتمالا به زمین بخوره میگن ستاره ی طارقه توضیح بدین

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
سلام در مورد شهاب سنگی که اردیبهشت قراره از کنار زمین رد بشه یا احتمالا به زمین بخوره میگن ستاره ی ط ...

سلام صفحات قبل جواب دادم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام بانو جان

یه سوالی مدتهاست که فکر منو مشغول کرده اینکه میگویند وقتی امام ظهور میکند با تمام دشمنان می جنگد و حتی شیطان را هم گردن میزند و از بین میبره و حکومت عدل برقرار میشه همه باهم خوب و مهربونن و لبخند به روی لبهای همه و چهره ها بشاش هست و ..........

منظور اینکه دیگه شیطان نیست که کسی را وسوسه و گمراه کند پس چطور میشه شخصی به نام مرضیه میشه قاتل امام و امام را به شهادت خواهد رساند؟

مگر کینه و کدورت در این سالها از بین نرفته ؟

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
سلام  دوباره فرستادم، میشه لطفا ببینید پیامم رسیده. متشکرم

برای سوال شرعی به دفتر امام جمعه هم زنگ زدم اما تو این شرایط که جایی باز نیست، کسی گوشی رو برنداشت😢

میترسم بمیرم و دِین به گردنم بمونه😭

خیلی فکرم مشغولِ، منتظر جواب پیامم هستم

یک ماه پیش بهت پیام دادم ولی ظاهرا دریافت نشده.

شانس منِ حالا که افتادم دورِ ادا کردن حق الناس هام این شرایط پیش اومد😭😭😭 و همه جا تعطیلِ

یه سری دیگه چیز میز هم هست که باید برگردونم صاحباش اما مراکزش تعطیلِ 

اعصابم خورد شده😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم