2777
2789
عنوان

به سوی ظهور.....

| مشاهده متن کامل بحث + 13516 بازدید | 228 پست
من نمیدونم پشت این جریان افراد خاصی هستن یا یه حرکت خودجوش مردمی هست در این مورد هیچ نظری ندارم. اما ...

کسی جبهه نگرفت.این نقدها،نکات و اشکالاتیه که پاسخگوها و مدرسانی که در بحث مهدویت تخصصی کار کردند بیان کردند،و لزوما نباید همه این موارد به ذهن یک نفر بیاد.شمااین برداشت رو نداشتید اما اشخاص دیگه داشتند.

نظم در همه کارها باید وجود داشته باشه.خوندن دعا مخصوص به یک ساعت خاصی نیست.ممکنه شما یک برنامه برای زندگی روزانتون بنویسید و برای هر کاری یک ساعت مشخصی تعیین کنید.

بله این روش اشکال نداره و سفارش شده به برنامه داشتن و نظم در امور و اینکه هر کاری وقت خاصی داشته باشه.

درباره ساعت دعا عرض کردم که ما فقط در یک زمان خاص نباید دعا کنیم.شما میتونید در طول روز و همینطور که مشغول راه رفتن و انجام امور زندگی هستید دعای فرج رو بخونید.

خدا فقط به دعای دسته جمعی نگاه نمیکنه.

یکی از اشکالات همونطور که گفتم دعامحوریه.شما بشینید در منزل و فقط دعا کنید بدون هیچ حرکتی درباره ظهور تاثیری نداره‌.

پشتیبانی از هر جریانی که فرقه انحرافی راه میندازه اشتباهه و آب ریختن به آسیاب دشمنه.اینجاست که باید بصیرت داشت و خواسته و ناخواسته دشمن رو تایید نکرد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام خواهر خوبم.متشکرم بابت تاپیک مفیدتون خدا خیرتون بده🌹

سلام عزیزم،سلامت باشید.

انشاالله مفید واقع بشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیرا چله ای بیان شده و نشر یافته به اسم چله قرن!با این عنوان که دعای فرج و زیارت عاشورا در ساعت خاص ...

پریشب آقای پناهیان لایو داشتن و گفتن این چله حرکت خوبیه 

آقای رائفی پور فیلم پر کردن و حمایت کردن چون این حرکت هماهنگ پیج های مهدوی بصورت خودجوش صورت گرفته پوسترش به زبان انگلیسی و عربی هم پخش شده

ایمان اکبر آبادی فیلم و ویس گذاشت و به شبهات پاسخ داد

منم زنگ زدم از دفتر آیت الله خامنه ای پرسیدم مشکلی نداشت 

کسی جبهه نگرفت.این نقدها،نکات و اشکالاتیه که پاسخگوها و مدرسانی که در بحث مهدویت تخصصی کار کردند بیا ...

اصلا این چله قرار نییست دعا محوری رو تبلیغ کنه از نیمه شعبان قراره حرکت رسانه ای تو توییتر و اینستاگرام صورت بگیره به زبان ها مختلف

و هیچ حا هم نیومده دعا منافات داره با عمل 

بلکه تو دین اسلام بسیار به دعا سفارش شده

اخیرا چله ای بیان شده و نشر یافته به اسم چله قرن!با این عنوان که دعای فرج و زیارت عاشورا در ساعت خاص ...

میشه در یه خط بگین یعنی چه من متوجه نشدم این و

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پریشب آقای پناهیان لایو داشتن و گفتن این چله حرکت خوبیه  آقای رائفی پور فیلم پر کردن و حمایت ک ...

دوست من،این چله کاملا رد نمیشه.فقط اشکالاتش بیان شده.

جناب هوشیار،استاد عبادی،شهبازیان و....هم این نقدها رو وارد کردند.

اصل دعا برای فرج و اینکه عموم متوجه ظهور باشند بله حرکت خوبیه و منافاتی با حرف آقای پناهیان نداره.

خانمی اونا که تا الان خواب بودن چیکار کنند منظورم متوجه شدین بالاخره شاید کوتاهی کردیم برا فرج آقا میخوام بدونم چطور جبران کنیم الان 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دوست من،این چله کاملا رد نمیشه.فقط اشکالاتش بیان شده. جناب هوشیار،استاد عبادی،شهبازیان و....هم این ...

به هرحال یجوری نگید که کسی که میخواد چله بگیره دچار شک بشه و منصرف بشه از همراهی

ممنونم

اصلا این چله قرار نییست دعا محوری رو تبلیغ کنه از نیمه شعبان قراره حرکت رسانه ای تو توییتر و اینستاگ ...

مگه بنده گفتم دعا منافات داره با عمل یا دعا نکنید؟

فکر کنم دقیق همه چیز بیان شده.بدون هیچ پیشینه ذهنی بخونید مطالب رو.

اگر کسی در زمینه جریان های انحرافی کار کرده باشه متوجه میشه‌.

هر حرف قشنگی رو که نباید تبلیغ کرد

نظرتون راجب ستاره ی طارق چیه

خیلی نیاز به بررسی داره و چون جزُ  علائم حتمی نیست نمیشه حتی رخ دادنش رو به نزدیکی ظهور ربط داد

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
مگه بنده گفتم دعا منافات داره با عمل یا دعا نکنید؟ فکر کنم دقیق همه چیز بیان شده.بدون هیچ پیشینه ذه ...

یکی از اشکالات همونطور که گفتم دعامحوریه.شما بشینید در منزل و فقط دعا کنید بدون هیچ حرکتی درباره ظهور تاثیری نداره‌.

بله شاید من اشتباه متوجه شدم 

یعنی الان ما نباید این چله رو تبلیغ کنیم ؟

به هرحال یجوری نگید که کسی که میخواد چله بگیره دچار شک بشه و منصرف بشه از همراهی ممنونم

قراره منتظری با بصیرت باشیم که با تفکر و تعقل امامش رو راهی میکنه.نه اینکه به صورت عامیانه انتظار فرج بکشیم و بشیم بزرگترین دشمن حضرت،حتی بدتر از یهودیت.

داریم سمت و سو و جهت درست میدیم به این دعاکردن برای ظهور.

روز خوبی داشته باشید

یکی از اشکالات همونطور که گفتم دعامحوریه.شما بشینید در منزل و فقط دعا کنید بدون هیچ حرکتی درباره ظهو ...

اثبات شی نفی ما عدا نمیکند.الغای این فکر که برای ظهور تنها دعا لازمه اشتباهه.دعا کنید،ترک گناه کنید،جامعه رو برای ظهور آماده کنید.

بهتره چله قرن رو تبلیغ نکنید.

شما روزانه زیارت عاشورا رو که تاکید فراوانی شده بخونید.هر لحظه دعای سلامتی و تعجیل در فرج رو بخونید.

بهترین ختم های گروهی این هست که چله های ترک گناه بزارید.

میشه در یه خط بگین یعنی چه من متوجه نشدم این و

چله قرن رو شنیدید؟یک حرکتی راه انداختند گروهی که سر ساعت مشخصی دعای فرج و زیارت عاشورا بخونند.

نقد کرده این چله رو.که دعا به تنهایی کافی نیست،و ردپای جریانات انحرافی در اون دیده میشه.