2777
2789
عنوان

به سوی ظهور.....

| مشاهده متن کامل بحث + 13516 بازدید | 228 پست

[QUOTE=131321386]  چی بگم به شما  روزگار خوبی داشته باشید[/QUOTE

دوست من،بنده تخصصی روی مسئله دشمنان مهدویت کار کردم.

خیلی ساده گرفتید این بحث رو.یک نگاه به حرف های انجمن حجتیه بندازید،اگر دقیق نشید هیچ تفاوتی بین اون و حرف های مثلا آقای پناهیان پیدا نمیکنید.

چون کلیت این بحث خوبه دلیل نمیشه بدون عیب و ایراد باشه.مگه قرآن و وحی منزله؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اثبات شی نفی ما عدا نمیکند.الغای این فکر که برای ظهور تنها دعا لازمه اشتباهه.دعا کنید،ترک گناه کنید، ...

آیا قوم یهود نبودن که بخاطر دعای دسته جمعی و تضرعشون بخشی از غیبت حضرت موسی بهشون بخشیده شد ؟ یا من اشتباه شنیدم ؟

با گرفتن چله برای امام زمان یعنی یاد ایشون تو دل ها زنده نمیشه که تصمیم به ترک گناه بگیرن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا علایم ظهور رو به زبان ساده بازگو کنید☺❤؟ 

ممنون میشم❤

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
آیا قوم یهود نبودن که بخاطر دعای دسته جمعی و تضرعشون غیبت حضرت موسی بهشون بخشیده شد ؟ یا من اشتباه ش ...

واقعا نقدی که وارد شد رو خوندید کامل؟😕

نوشتم که این روایت امام صادق سندش اشکال داره و نرسله هست.

و همچنین توضیح دادم که چی بوده متن روایت و دلالتی که داره.چه ربطی به آخرالزمان داره؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چله قرن رو شنیدید؟یک حرکتی راه انداختند گروهی که سر ساعت مشخصی دعای فرج و زیارت عاشورا بخونند. نقد ...

آره دیدم میزارن خیلی ها تا چهل روز دعا فرج یا زیارت عاشورا بخونید یعنی اشکال داره؟؟؟ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنون عزیزم بابت این تاپیک یه سوالی که برام هست اینه که ممکنه در علائم حتمی هم بدا رخ بده؟ مثلا او ...

سلامت باشید.

بله ممکنه بدون رخ دادن هیچ علامتی ظهور رخ بده.اما عده ای هم معتقدند که علائم پنجگانه که همون علائم حتمی هستند حتما رخ میده و هیچ تخلفی در اون رخ نمیده.

وظیفه هم همین چیزی هست که شما میفرمایید.

بدا به زبان ساده یعنی قرار بوده اتفاقی رخ بده حتما اما به دلیلی نمیشه.پس بدا دلیل نیست،علت دیگه ای بدا رو به وجود میاره‌

دعا و قران هم باید برگزار بشه اما دعا و عمل در کنار هم باشند.ترک گناه بزرگترین کمک به تعجیل در ظهوره

واقعا نقدی که وارد شد رو خوندید کامل؟😕 نوشتم که این روایت امام صادق سندش اشکال داره و نرسله هست. ...

سلام عزیزم میشه بگی چجوری ترس از زمان ظهورو از خودمون دور کنیم؟راستش من از وقایع قبل ظهور خصوصا سفیانی خیییلی میترسم.از وقتی شنیدم آقای بهجت گفتن انقدر ترسناکه که نمیدونم از خدا بخوام اون موقع باشم یا نه ترسم چندبرابر شده.واقعا ازین ترسی که دارم بدجور خجالت میکشم😥

میشه براى حاجتم یه صلوات بفرستى؟🙏🏻اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم🙏🏻ممنون دوست گلم حاجت رواشى😘
قراره منتظری با بصیرت باشیم که با تفکر و تعقل امامش رو راهی میکنه.نه اینکه به صورت عامیانه انتظار فر ...

الان شما بگید چه کاری از ما ساخته است جز دعا و اینکه خودسازی کنیم و از گناهانمون توبه کنیم؟؟

.
آره دیدم میزارن خیلی ها تا چهل روز دعا فرج یا زیارت عاشورا بخونید یعنی اشکال داره؟؟؟ 

نقدی که وارد شد رو بخونید.معایب بیان شده.

آیا قوم یهود نبودن که بخاطر دعای دسته جمعی و تضرعشون بخشی از غیبت حضرت موسی بهشون بخشیده شد ؟ یا من ...

به این فکر کردید که این دعا چه امید و اشتیاقی رو برای ظهور هر چه سریعتر حضرت ایجاد میکنه؟

شما در نظر بگیرید مردم هایی که فقط برای رفع حاجات دنیایی و بویژه شرایط ویژه الان شروع به برگزاری این چله کردن و از طرفی ظهور رخ نده...می دونید به اصل مهدویت چه ضربه ای وارد میشه؟

بنظرم کمی دشمن و شبهه ها رو دست کم گرفتیم

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
الان شما بگید چه کاری از ما ساخته است جز دعا و اینکه خودسازی کنیم و از گناهانمون توبه کنیم؟؟

سه تا وظیفه عمده داریم.

اول خودسازی

دوم وظیفه ای که درمقابل خانواده داریم.

سوم آماده کردن جامعه و مقابله با جریان های انحرافی

چهارم دعا

انشاالله سر فرصت همه رو توضیح میدم.

خیلی خیلی ممنون بابت تاپیک خوبتون 

من یکی هستم ک تازه قدم برداشتم در راه شناخت آقا و دعا برای ظهورش میکنم

دعا از عمق وجودم 

ولی ی شبه دارم صریح بیان میکنم قصدم هم بی احترامی نیست

لطفا با بله یا خیر جواب منو بدین

آیا رهبر سید علی خامنه ای همون سید خراسانیه؟

دوست عزیزم میشه برای رسیدن به آرزوهام‌ صلوات بفرستی؟
یکی از اشکالات همونطور که گفتم دعامحوریه.شما بشینید در منزل و فقط دعا کنید بدون هیچ حرکتی درباره ظهو ...

در پاسخ به مسئله فقهی این چله از پاسخگوی دفتر رهبری در قم:

گفته شد که بلحاظ فقهی منعی ندارد .صرف چله گرفتن در هر زمان ومکان در جهت توسل به حضرت و دعا برای فرج سریع و ذکر و مناجات  رجاءا اشکالی نداره فی نفسه. ولی لزومی نداره به اون کیفیت بخصوص و دراون زمان بخصوص باشه مگر به توصیه یکی از بزرگان شناخته شده  دینی و تربیتی ما.این پاسخی است که ما در گروه های مختلف می دیم.درپناه حق باشید