2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

71 بازدید | 17 پست

بچه ها چیکار کنم حوصله ام سررفته، افسردگی گرفتم،ذوق هیچکاری رو ندارم حتی غذا پختن،دوست دارم سرم و بزنم به دیوار😭😭😭

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
برو یه حمام حسابی کن حالت بهتر شه

حوصله هیچ کاری رو ندارم،اعصابم بهم ریخته بیچاره شوهر و دخترم😭😭😭

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هممون همینیم روزمرگی گرفتیم

دلم میخواد داد بزنم ،باهمه همه دعوا دارم انگار 

منم همینم بجای شب صبح خوابیدم الان بیدار شدم تعصابم خرده چرا خوتبم اینجوری شده😭

عین منی منم صبح خ ابیدم بجای شب،به خدا دارم خفه میشم،دلم داره میترکه،نمیدونم چیکار کنم😭

عین منی منم صبح خ ابیدم بجای شب،به خدا دارم خفه میشم،دلم داره میترکه،نمیدونم چیکار کنم😭

اره دقیقا شوهرم میگه چرا به خودت سخت میگری ولی من نمیتونم،پریشب نیخوابیدم روزم نخوابیدم ک شبش بخوابم بازم نتونستم بخوابم اصن انگار تو شب نمیتونم بخوابم انگار اضطراب پنهان میگیرم خوابم نمیبره افسردگی گرفتم فک کنم داغونم...باز شما بچه داری اون میتونه انگیزه باشه برات

خدایاشکرت...
اره دقیقا شوهرم میگه چرا به خودت سخت میگری ولی من نمیتونم،پریشب نیخوابیدم روزم نخوابیدم ک شبش بخوابم ...

کدوم انگیزه ،بیچاره بچم‌افتاده یه گوشه داره کارتون میبینه،فک کنم اونم ازم بدش میاد

خب پاشو باهاش بازی کن کم کم شاید حوصله ت اومد سر جاش...

همین دیگه نمیتونم کاری کنم،انگار مغزم هنگ کرده،دلم میخواد بریم بیرون نمیتونیم،دلم خرید میخواد،دلم مهمونی میخواد،تاشاد شم ،تابه بچم برسم ،به شوهرم برسم ولی نمیشه😭😭😭