dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 عنوان بچه ها بیاین کمک 71 بازدید | 17 پست بچه ها چیکار کنم حوصله ام سررفته، افسردگی گرفتم،ذوق هیچکاری رو ندارم حتی غذا پختن،دوست دارم سرم و بزنم به دیوار😭😭😭 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 1399/01/16 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 20866 برو یه حمام حسابی کن حالت بهتر شه من نه منم نه من منم😎
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 برو یه حمام حسابی کن حالت بهتر شه حوصله هیچ کاری رو ندارم،اعصابم بهم ریخته بیچاره شوهر و دخترم😭😭😭 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
شکلات۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 20866 حوصله هیچ کاری رو ندارم،اعصابم بهم ریخته بیچاره شوهر و دخترم😭😭😭 هممون همینیم روزمرگی گرفتیم من نه منم نه من منم😎
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 هممون همینیم روزمرگی گرفتیم دلم میخواد داد بزنم ،باهمه همه دعوا دارم انگار خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
شکلات۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 20866 دلم میخواد داد بزنم ،باهمه همه دعوا دارم انگار 😔 من نه منم نه من منم😎
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 😔 ممنونم دوستم که اومدی تاپیکم ❤ خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
شکلات۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 20866 ممنونم دوستم که اومدی تاپیکم ❤ فدات انشالله حالت خوب شه عزیزم🌹🌷 من نه منم نه من منم😎
ava_khanom عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 منم همینم بجای شب صبح خوابیدم الان بیدار شدم تعصابم خرده چرا خوتبم اینجوری شده😭 خدایاشکرت...
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 منم همینم بجای شب صبح خوابیدم الان بیدار شدم تعصابم خرده چرا خوتبم اینجوری شده😭 عین منی منم صبح خ ابیدم بجای شب،به خدا دارم خفه میشم،دلم داره میترکه،نمیدونم چیکار کنم😭 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 یه پایتخت بود اونم ازمون گرفتن خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ava_khanom عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 عین منی منم صبح خ ابیدم بجای شب،به خدا دارم خفه میشم،دلم داره میترکه،نمیدونم چیکار کنم😭 اره دقیقا شوهرم میگه چرا به خودت سخت میگری ولی من نمیتونم،پریشب نیخوابیدم روزم نخوابیدم ک شبش بخوابم بازم نتونستم بخوابم اصن انگار تو شب نمیتونم بخوابم انگار اضطراب پنهان میگیرم خوابم نمیبره افسردگی گرفتم فک کنم داغونم...باز شما بچه داری اون میتونه انگیزه باشه برات خدایاشکرت...
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 اره دقیقا شوهرم میگه چرا به خودت سخت میگری ولی من نمیتونم،پریشب نیخوابیدم روزم نخوابیدم ک شبش بخوابم ... کدوم انگیزه ،بیچاره بچمافتاده یه گوشه داره کارتون میبینه،فک کنم اونم ازم بدش میاد خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ava_khanom عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 کدوم انگیزه ،بیچاره بچمافتاده یه گوشه داره کارتون میبینه،فک کنم اونم ازم بدش میاد خب پاشو باهاش بازی کن کم کم شاید حوصله ت اومد سر جاش... خدایاشکرت...
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 خب پاشو باهاش بازی کن کم کم شاید حوصله ت اومد سر جاش... همین دیگه نمیتونم کاری کنم،انگار مغزم هنگ کرده،دلم میخواد بریم بیرون نمیتونیم،دلم خرید میخواد،دلم مهمونی میخواد،تاشاد شم ،تابه بچم برسم ،به شوهرم برسم ولی نمیشه😭😭😭 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍