من اول سیبزمینی مرغ هویجو میزارم بپزه بعد که پخت قابلمشو یه اب میگیرم ماکارونیو با بکم نمکو روغو ابلیمو میزارم ۲۰تا۳۰ مین بجوشه.توی این حین اون مواد قبلیم سرد شدن.بعد ابکش میکنم میزارم ابش بره.موادم همهرو مکعبی خورد میکنم باماکارونبا قاتی میکنم خیارشورم با کنسرو ذرتم قاتیش میکنم باید بزاری خوب سرد باشه بعد سسو ابلیمو نمکو فلفل سیاهو اویشن میزنم قاتی میکنم خیلی کمم ماست میزنم که مایونز کمتر بریزم میزارم یه نیم ساعت بمونه تا سسش خورد موادش بره بعد میخورم.اگه داغ باشنو بزنی سسش خیلی جذب مواد میشه خشک میشن بعد هی باید دوباره سس بزنی خوب نمیشن خیلیم چرب میشه گاهیم بجا مرغ تن ماهی میریزم که دیگه اونموقع چون ماهی باماست میگن بده سسشو کامل مایونز میزنم.بازیتونو گوجه هم تزئین میکنم