بلغور گندم یا گندم پوست کنده رو 12_24 ساعت خیس میکنم.
تو زودپز با یکم روغن میپزم تا له بشه.
تو یه ظرف با گوشت کوب برق چند دقیقه لهش میکنم.
از الک رد میکنم. ( میتونی این مرحله رو حذف کنی. بازم خوب میشه.)
گوشت رو تو زودپز با چوب دارچین و نمک و تکه های پیاز میپزم با اب کم.
گوشت رو از چربی و استخوان های احتمالی جدا میکنم و با گوشتکوب دستی میکوبم تا ریش ریش های کشیده ایجاد بشه.
چوب دارچین رو از اب گوشت جدا میکنم و پیازهارو با اب گوشت با گوشتکوب برقی کامل له میکنم و به گندم اضافه میکنم.
مخلوط رو میذارم رو گاز یکم باهم بجوشن و غلیظ بشه.
کره ی حیوانی رو روی شعله اب میکنم، داغ که شد، پودر دارچین میریزم و هم میزنم، سریع خاموش میکنم، کنجد اضافه میکنم. این مخلوط رو یکم توی حلیم میریزم، بقیه رو برای تزئین روش میریزم.