2726
عنوان

شیرمال خودم پز 😎 باورم نمیشه خودم پختم 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 74 پست

نان شیرمال ترکی در سرآشپز پاپیون


https://sarashpazpapion.com/recipe/meq6h01f7sgntij5bsl2d314vh6827dq


مواد لازم برای۳ نفر

آرد   ۶-۵ فنجان

روغن   ۲/۳ فنجان

تخم مرغ (زرده)   ۲ عدد

شیر   ۱ فنجان

شکر   ۲/۳ فنجان

خمیر مایه تازه  ۱ قاشق سوپ خوری

نمک   ۱ قاشق چای خوری

آب ولرم   به مقدار لازم

زنجبیل در صورت تمایل  ۱ قاشق چای خوری

کنجد   ۱/۳ فنجان

کره و شیر   به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و بگذارید تا کاملاً پف کند.

۲- آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر ، نمک ، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم افزوده و شیر و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم زنید، که خمیر به دست آمده نرم باشد.

۳- 5 یا 6 دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به 4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله کنید. روی خمیر را بپوشانید و ۳ ساعت بماند تا جا بیفتد.

۴- سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی درآورید.

۵- آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش دهید. کنجد و زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر بمالیدخمیر را 20 دقیقه استراحت مجدد دهیدبرای پوک شدن نان . سینی را در وسط فر با حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود.

۶- سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیر بریزید و کره بمالید، که نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم بچسبانید و در داخل نایلون بگذارید، تا خشک نشوند.


سایر نکات

خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد.

به جای کره از روغن مایع هم میتوانید استفاده کنید

بهتر است داخل فر یک ظرف آب هم قرار دهید تا نان شما خوشمزه تر و پوک تر شود.

این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است


منبع :‌سرآشپز پاپیون

وبسایت :‌

https://sarashpazpapion.com

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

اینک کیک یزدی های خودم پر 

منم چند روز پیش کیک یزدی پختم خیلی خوب شد ، قشنگ‌ مزه کیک یزدی هایی که میخریم میداد😋

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
2728
نوش جان عزیزم آفرین کدبانو میشه یکی رو از نصف کنی ببینم داخلش چ جوری شده

الان تو اتاق خوابم . خاموشی زدیم . ولی داخلش پوک و ترد و خیلی خیلی خوب شد 😄

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

دونات در سرآشپز پاپیون


https://sarashpazpapion.com/recipe/957ad9ef9ac234ca682b35d08bccdf4c


مواد لازم برای۸ نفر

https://sarashpazpapion.com

مواد اصلی  

آرد   ۳-۴ لیوان

مایه خمیر   ۱ قاشق غذا خوری

شیر ولرم  ۱ لیوان

کره   ۷۰ گرم

شکر    4 قاشق غذا خوری

نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

تخم مرغ    2 عدد


طرز تهیه

۱- ابتدا شیر رو ولرم.کنید طوری که اگه انگشت میزنید گرماش رو حس کنید ولی دستتون نسوزه حالا یک قاشق غذاخوری مایه خمیر و یک قاشق غذاخوری شکر رو از مقدار چهار قاشق شکر به شیر اضافه کنید و روی ظرف رو یه بشقاب بزارید تا مایه خمیر عمل بیاد

۲- حالا دوتا تخم مرغ رو توی یه کاسه بزرگ بزنید تا از لختگی در بیاد بعد بهش سه قاشق باقی مانده شکر رو اضافه کنید هم بزنید و سپس کره به دمای محیط رسیده رو بریزید هم بزنید و حالا مایه خمیر عمل اومده رو افزوده و با همزن دستی هم بزنید تا مواد مخلوط شه

۳- لیوان اول و دوم و سوم آرد رو روی مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید اما لیوان چهارم رو دم دستتون بزارید و کم کم خمیر رو ورز بدید و ارد لیوان چهارم رو اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه کافیه بعد خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدید

۴- بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر رو توی کاسه بزارید و روش رو با پلاستیک فریزری و یه حوله بپوشونید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت بدید

۵- بعد یک ساعت کف و پشت یه سینی رو چرب کنید پف خمیر رو بگیرید یکم دیگه ورز بدید تا هوای خمیر در بیاد بعد از خمیر اندازه یه نارنگی بردارید و پشت سینی چرب شده با کف دست پهن کنید و آروم خمیر رو بلند کنید و داخل سینی دیگه که چرب کردید بزارید و با کاتر گرد وسط دونات رو سوراخ کنید

۶- تمام خمیرها رو به همین صورت شکل دونات میکنیم بعد حدود نیم ساعت روی اون رو بپوشانید و استراحت دوم دهید بعد از نیم ساعت در روغن فراوان و داغ سرخ کنید


سایر نکات

موقع سرخ کردن دونات حتما شعله ملایم باشه تا مغز پخت شه در ضمن موقع سرخ کردن تند تند دونات ها رو برگردونید تا هم پف کنه و بهتر سرخ شه


منبع :‌سرآشپز پاپیون

وبسایت :‌

https://sarashpazpapion.com

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730