۶ تا مشت گندم پوست کنده خیس کردم چند ساعت ،ی بسته گوشت گوسفند رو با ی کوچولو دنبه و دو تا پیاز درشت خورد کردم دو دقیقه تفت دادم که خامی پیاز گرفته بشه و سبک بشه گندم رو بهش اضافه کردم تقریبا ۶ ساعت رو شعله کم رو گاز بود نکته نمک رو وقتی تقریبا پخت اضافه کن ،در قابلمه رو نیمه باز بزار تا سر نره ،هر وقت آبش کم شد بهش آب جوش اضافه کن تا گندمش در حدی که له بشه بپزه ،وقتی پخت قبل اینکه میکسش کنی یکم دارچین و کنجد سفید بهش اضافه کن بعد یا بریز تو میکسر یا با گوشت کوب برقی میکسش کن