عزیزم من فقط مواد و چشمی میزنم
اول از همه مواد داخل کوبه رو آماده میکنی
بستگی به ذایقت داره هر چی دوست داری میتونی بذاری وسطش
ولی عرفش مثل مایه ماکارونیه بدون فلفل دلمه البته به اضافه زرشک و گردو دوست داشتی سبزی معطرم میتونی بزنی. رب میزنی زیاده روی نکن چون زرشکم داره جفتشون ترشن دیگه ترشیش زیادی زیاد میشه میتونی بجای رب گوجه رنده شده بزنی که حسابی آبش کشبده شده و سرخ شده. با نمک و فلفل که بستگی به ذایقت داره مقدار فلفلش.
قسمت دوم کار
برنج و کته میپزیش، یا میتونی اگه برنج پخته داری که تو یخچالت مونده اونو استفاده کنی فقط برنج مونده رو حسابی گرمش کن که سفت نباشه تا وقتی مبکوبی خوب له شه
سیب زمینی هم میذاری آب پز شه
مقدار سیب زمینی بستگی به میزان برنجت داره فقط نیاید زیاد باشه فکرکنم ۱ سوم میزان برنجت باشه خوبه
میتونی سیب زمینی نزنی ولی بدون اون دیگه برنج خیلی خشک میشه
برنج و سیب زمینی رو بکوب حسابی لهشون کن تا مثل چسب بشه باید وقتی داغن این کارو بکنی تا خوب له شه
حالا از برنجت بردار، کفت دستت گردش کن و پهنش،
بعد از مایت بردار بذار وسط برنجت حالا لبه های برنج گرد شده رو بکش رو مایت و گردش کن اگه دیدی مایت از برنجت داره میزنه بیرون، از برنجت بردار بذار قسمتایی که نازک شده
یادم رفت بگم چون برنج و سیب زمینی خیلی چسبناکن دستتو خیس کن با آب بعد کار کن
حالا روغن و داغ کن بذار سرخ شه وقتی یه طرفش سرخ شد بذار طرف دیگرشم سرخ شه
همین😥😥😥😥