2737
2734
عنوان

دوستان کی دستگاه بستنی ساز داره؟!

237 بازدید | 12 پست

چطوریه؟!اگه خوبه اسم مارکشو بگین...


اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره

منم‌ میخوام‌ بگیرم‌ .‌ هنوز مارک خوب‌ و بدرد بخور‌ پیدا‌ نکردم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
2738
یک چیز مزخرفیه که حد نداره ..من یک عالمم ثعلب میزنم ...اصلا خوب نمیشه ...

اون چیزی که مهمه میزان چربی شیره چون اگر چربی شیر کم باشه هر چقدر ثعلب بزنی بافت بستنی خوب نمیشه

لطفا دستورش !

دستور بستنی من با پودر خامه درست میشه یه مدلش مدل دیگه شم با سرشیر

حدود سه قاشق غذا خوری شکرو با یک قاشق چایخوری ثعلب قاطی می کنم بعدش سه قاشق غذا خوری پودر خامه اضافش می کنم و کمی شیر سرد قاشق قاشق بهش اضافه می کنم و همش می زنم تا شکر حل بشه.یک لیوان شیر و می جوشونم و به مخلوط اضافه می کنم.طعم دهنده ای که دوست دارید رو هم اضافه کنید به مقدار دلخواه.شیرینیش رو بچشید و اگر دوست داشتید شکرشو بیشتر کنید.( اضافه شکر و ترجیحا توی شیر در حال جوش حل کنید بهتر حل میشه)

بستنی رو توی فریزر بگذارید کمی که یخ زد درش بیارید همش بزنید و چند بار این کارو تکرار کنید.

وقتی با خامه درست می کنم واسه یک لیوان شیر سه قاشق غذا خوری سرشیر در نظر می گیرم( خامه شیرو خودم می گیرم) و به همون روش اول شکر و ثعلب رو مخلوط می کنم 

بعدش خامه اگر نرم باشه مخلوط می کنم بعدش شیر داغ

ولی اگر خامه خیلی سفت بود می ریزمش توی شیر گرمش می کنم و به شکر و ثعلب اضافه می کنم.

یک خامه ۲۰۰ میلی لیتری با چربی ۳۰ درصد باید با چهارصد میلی لیتر شیر مخلوط بشه تا چربی دلخواه بستنی به دست بیاد.

اگر بستنی بافت یخی داشت یا خامه کمه یا ثعلب و یا هردو.اگر اونقدری که دوست داشتید کش نمی اومد دفعه بعد ثعلب رو اضافه کنید‌.من زیاد کشدار دوست ندارم.

روش تست کردن بستنی

مقدار کمی از مایه بستنی رو داخل یک کاسه کوچولوی استیل بریزید و بگذارید توی فریزر.حدود یک قاشق غذا خوری.

چون خیلی کمه زود می بنده.درش بیارید و تستش کنید

اگر از بافت یا شیرینیش راضی نبودید مایه رو اصلاح کنید و دوباره تست کنید.وقتی از کیفیت خیالتون راحت شد اون وقت بقیه مایه رو توی فریزر بگذارید

دستور بستنی من با پودر خامه درست میشه یه مدلش مدل دیگه شم با سرشیر حدود سه قاشق غذا خوری شکرو با یک ...


ممنون از وقنی که برای تایپ  دستور گذاشتید 

اگه عکس هم دارید بفرستید از بستنی تون‌

این بستنی شبیه کدوم بستنی موجود در بازار میشه ؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز