دستور بستنی من با پودر خامه درست میشه یه مدلش مدل دیگه شم با سرشیر
حدود سه قاشق غذا خوری شکرو با یک قاشق چایخوری ثعلب قاطی می کنم بعدش سه قاشق غذا خوری پودر خامه اضافش می کنم و کمی شیر سرد قاشق قاشق بهش اضافه می کنم و همش می زنم تا شکر حل بشه.یک لیوان شیر و می جوشونم و به مخلوط اضافه می کنم.طعم دهنده ای که دوست دارید رو هم اضافه کنید به مقدار دلخواه.شیرینیش رو بچشید و اگر دوست داشتید شکرشو بیشتر کنید.( اضافه شکر و ترجیحا توی شیر در حال جوش حل کنید بهتر حل میشه)
بستنی رو توی فریزر بگذارید کمی که یخ زد درش بیارید همش بزنید و چند بار این کارو تکرار کنید.
وقتی با خامه درست می کنم واسه یک لیوان شیر سه قاشق غذا خوری سرشیر در نظر می گیرم( خامه شیرو خودم می گیرم) و به همون روش اول شکر و ثعلب رو مخلوط می کنم
بعدش خامه اگر نرم باشه مخلوط می کنم بعدش شیر داغ
ولی اگر خامه خیلی سفت بود می ریزمش توی شیر گرمش می کنم و به شکر و ثعلب اضافه می کنم.
یک خامه ۲۰۰ میلی لیتری با چربی ۳۰ درصد باید با چهارصد میلی لیتر شیر مخلوط بشه تا چربی دلخواه بستنی به دست بیاد.