2733
2734
عنوان

خمیر پیتزا رو چقد میشه نگه داشت؟

2981 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون به خیر 

کسی میدونه خمیر پیتزا رو چقدر میشه استراحت داد و نگه داشت؟ مثلا من الان اماده کردم میتونم فردا شب ازش استفاده کنم؟ 

باید بذارمش تو یخچال؟ 

ترش میشه اگ مخمر زدی. 

من اندازه ظرفم نازک پهن میکنم میدارم تو فر خودشو بگیره یکم رنگش عوض ش میذارم فریز بشه هربار در میارم مواد میریزم روش و درست میکنم. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

اگ تخم مرغ نزدی ک اصولا نداره تخم  مرغ شش هفت ماه میمونه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
2731
ترش میشه اگ مخمر زدی.  من اندازه ظرفم نازک پهن میکنم میدارم تو فر خودشو بگیره یکم رنگش عوض ش م ...

اره مخمر زدم

ینی باید استفاده کنم حتما امشب؟ نمیشه بذارمش یخچال بعد از استراحت؟ 

اره مخمر زدم ینی باید استفاده کنم حتما امشب؟ نمیشه بذارمش یخچال بعد از استراحت؟ 

دوساعت نهایت استراحت خمیره. بیشتر بیرون بمونه یکم ترش مبشه یا بو مخمر میگیره. من برای امروز می‌خواستم.دیروز درست کردم نازک تو ظرف پهن کردم گذاشتم فر یکم خودشو گرفت بسته بندی کردم فریزکردم. امروز پختم. تا حالا تو یخچال یه روز نگه نداشتم. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
2738
ترش نمیشه بیرون بمونه؟

چرا میشه. اگ امشب استفاده نمیکنی بذار فریز. یا همونجور ک گفتم پهنش کن یکم بپزش بذار فریز برا فردا 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687