چيز كيك كارامل و گردو
(من نصف اين مواد رو درست كردم)
براي كراست:
بيسكويت 200 گرم
كره 40 گرم
عسل 2 ق چ
براي فيلينگ:
پنير خامه اي 500 گرم
شكر نصف ليوان
خامه 100 گرم
ماست 2 ق غ
آرد يك و يك دوم ق غ
وانيل 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
براي كارامل:
شكر قهوه اي سه چهارم ليوان
كره 50 گرم
خامه 100 گرم
شير 3 ق غ
براي تاپينگ:
گردوي خورد شده نصف ليوان
فر رو روي درجه 170 سانتيگراد قرار ميديم
من از يك قالب مربعي استفاده كردم (17 در17) ولي شما ميتونيد از هر قالبي كه دوست داشتيد استفاده كنيد.
كف قالب رو فويل ميندازيم و فويل رو هم بزرگ ميگيريم كه از ديواره هاي قالب بالا بزنه
بيسكويت رو پودر ميكنيم
كره مذاب و عسل رو اضافه ميكنيم
مخلوط رو كف قالب با دست پرس ميكنيم تا كاملا منسجم شه. توي فريزر قرارش ميديم (اگه از كراست كلفت خوشتون نمياد مواد رو نصف كنيد)
پنير خامه اي رو توي ظرف ميريزيم
شكر رو هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم، بعد خامه و ماست رو ميريزيم و هم ميزنيم و بعد ارد و وانيل رو ميريزيم و هم ميزنيم
بعد تخم مرغ اول رو اضافه ميكنيم و ٥ ثانيه هم ميزنيم وبعد تخم مرغ دوم رو اضافه ميكنيم و ده ثانيه هم ميزنيم. بيشتر هم نميزنيم چون نميخوايم زياد پف كنه
مخلوط رو روي كراست بيسكووئيتي ميريزيم، ظرفمون رو داخل يه ظرف ديگه ميزاريم و تو اون ظرف اب جوش ميريزيم و داخل فر ميذاريم براي ٤٥ دقيقه، چيزكيك رو بعد اين تايم چك ميكنيم، اگه ديواره هاش سفت شده باشه و مركزش مثل ژله تكون بخوره كاملا پخته، رنگش هم كرم روشن هست.
بسته به دماي فر امكان داره زمان پخت به يك ساعتت ونيم هم برسه
از فر درش نمياريم تا دوساعت تو فر خاموش استراحت كنه و بعد تو يخچال ميزاريم چندين ساعت.
با شكر و كره وخامه وشير رو حرارت متوسط كارامل درست ميكنيم وروي چيز كيك ميريزيم، گردوهاي خرد شده رو هم ميريزيم و با چاقو برش ميديم