2726
عنوان

ماریا قناد

375 بازدید | 15 پست

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید هی مزاحمت میشم اخه خانم کاربلد تر از شما سراغ ندارم 

من وقتی کیک میپزم چرا گنبدی میشه ؟یا مثلا یک طرف کیک ۵ سانت پف میکنه اون طرفش ۲ سانت 

علتش چیه؟

عکسای خودمو میزارم‌تو پیجم میشه فالو کنین ؟minakhanomm77

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
یطرف پف یطرف... معمولا وقتیه که نسبت موادت به قالبت کم باشه من حمیراشونم😉😉

مواد کیک باید یک سوم رو پر کنه ک میکنه فک نکنم ب این مربوط بشع

عکسای خودمو میزارم‌تو پیجم میشه فالو کنین ؟minakhanomm77
مواد کیک باید یک سوم رو پر کنه ک میکنه فک نکنم ب این مربوط بشع

همین دیگه یک سوم کمه. دو سوم باشه. مواد رو از وسط نریز از اطراف شروع کن و همه طرف بچرخون. بعد که ریختی قالبو چندبار به زمین بزن که هواش بره

از ته دیگ سیب زمینی به ماریا قناد  

از ته دیگ سیب زمینی به ماریا قناد

ماریا به گوشی؟

😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

منم کمک کنید یعنی هردفعه کیک درست کردم افتضاح شده آخه چرا دستور از نت هم برداشتم واقعا دیگه هیچ وقت درست نمیکنم فر ندارم شاید بخاطر اون باشه تو قابلمه درست میکنم بعدش برمیگردونم که اون طرفش پخت و طلایی بشه ولی خیلی زشت و ضایع میشه

منم امشب کیک درست کردم اما از دستور سایو جان البته چند تا کیک و بامیه هم از دستور ماریا قناد نوشتم اما هنوز نپختم من موادم را توی یک قابلمه نسوز ریختم و روی میز کوبیدم پفش هم عالی شد جاتون خالی 

اللهم الرزقنی شفاعه الحسین
2706
ارسال نظر شما
2687