سلام دوست خوبم
بخدا یادم رفته بود که قرار بوده برات طر تهیه زرشک پلو بزارم
منو ببخش
اول مرغ رو پاک میکنم و میشورم میزارم ابش بچکه
بعد توی یه ظرفی زعفرون دم کرده ریختم به همراه کمی ادویه مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو خوب مخلوط میکنم و دونه دونه مرغ ها رو با این مخلوطی که درست کردم طعم دار میکنم یه ساعت بیزارم استراحت کنه بعد مرغها رو سرخ میکنم اونم روی حرارت کم و اهسته اهسته
فقط دور تا دور مرغ رو خوب سرخ میکنیم قرار نیس مرغ بپزه فقط سرخ بشه کافیه
بعد مرغ هارو جمع میکنیم و اکر روغن خیلی سوخته بود میریزیم دور اگر خیلی نسوخته بود تو همون روغن پیاز خورد شده خلالی رو با کمی زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه و طلائی
بعدش هویج رو حلقه حقه میکنم و میریزم توش با کمی رب خوب تفت میدم و دوتاسه لیوان فرانسوی اب میریزم میزارم تا قل افتاد دونه دونه مرغ هارو مبچینیم روش و حرارت زیرش رو کم میکنیم اگر وقت کافی داری حرارت رو حسابی کم میکنیم (تا حدی پیچ شعله رو کم میکنیم که نزدیکه خاموش بشه)
بعدش روش فلفل دلمه که به قطر یه سانت یه سانت حلقه کردیم رو میچینیم بعد از یه ساعت یه چنگال میزنیم به داخل مرغ اگر پخته بود حرارت رو خاموش میکنیم و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین میکنیم و سرو میکنیم
طرز تهیه سیب سرخ کرده مثل فست فودی ها رو بلدی ؟؟
اگر بلدی با زرشک پلو با مرغ درست کن خیییلی خوشمزه میشه