2703
2553
عنوان

خانوما اشپزی کی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
دارم شام میخورم جات خالی  دستم خالی بشه چشم

سلام دوست خوبم 

بخدا یادم رفته بود که قرار بوده برات طر تهیه زرشک پلو بزارم 

منو ببخش 

اول مرغ رو پاک میکنم و میشورم میزارم ابش بچکه 

بعد توی یه ظرفی زعفرون دم کرده ریختم به همراه کمی ادویه مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو خوب مخلوط میکنم و دونه دونه مرغ ها رو با این مخلوطی که درست کردم طعم دار میکنم یه ساعت بیزارم استراحت کنه بعد مرغها رو سرخ میکنم اونم روی حرارت کم و اهسته اهسته 

فقط دور تا دور مرغ رو خوب سرخ میکنیم قرار نیس مرغ بپزه فقط سرخ بشه کافیه 

بعد مرغ هارو جمع میکنیم و اکر روغن خیلی سوخته بود میریزیم دور اگر خیلی نسوخته بود تو همون روغن پیاز خورد شده خلالی رو با کمی زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه و طلائی 

بعدش هویج رو حلقه حقه میکنم و میریزم توش با کمی رب خوب تفت میدم و دوتاسه لیوان فرانسوی اب میریزم میزارم تا قل افتاد دونه دونه مرغ هارو مبچینیم روش و حرارت زیرش رو کم میکنیم اگر وقت کافی داری حرارت رو حسابی کم میکنیم (تا حدی پیچ شعله رو کم میکنیم که نزدیکه خاموش بشه)

بعدش روش فلفل دلمه که به قطر یه سانت یه سانت حلقه کردیم رو میچینیم بعد از یه ساعت یه چنگال میزنیم به داخل مرغ اگر پخته بود حرارت رو خاموش میکنیم و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین میکنیم و سرو میکنیم 

طرز تهیه سیب سرخ کرده مثل فست فودی ها رو بلدی ؟؟

اگر بلدی با زرشک پلو با مرغ درست کن خیییلی خوشمزه میشه

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

خوب شاید به خاطر اینه که همیشه از یه روش برا درست کردنش استفاده میکنی سعی کن هر دفعه یه جور درست کنی مثلا یه ادویه رو حذف کن یا یه مدل دیگه بریز توش زمان ریختن عوض کن تا بلاخره یه مدلش خوشمزه میشه دیگه اون جور درست کن

من عاشق اشپزیم دلم میخواد یه اشپز بزرگ بشم هر غذایی رو باعلاقه درست میکنم و حتما تزیین شده میبرم سرسفره همه از دسپختم و سفره ای که میچینم تعریف میکنن مخصوصا خانواده همسر جاریم هروقت میاد خونمون سه تا بشقاب میخوره البته خودش میگه سه تا بشقاب خوردم هنوز سیر نشدم بس که خوشمزه درست میکنی 

2720

باید غذاهای ربی رو رب رو خیلی خوب سرخ کنی.ماکارونی باسویاددرست میکنی سویا رو اول با اب و نمک بزار خوب بجوشه نرم شد بزیز تو ابکش خوب با دست ابشو بگیر اب سردم بشورش. غذاهایی ک با مرغه .اول مرغ و با ی لیوان اب و پیاز و هویج و فلفل دلمه ایی بزار بجوشه .بعد بریز تو ابکش بقیه چیزاشم بریز دور ی ابم بزن ب مرغ اگه خواستی بعد سرخ کن یا یکم  در حدی ک طلایی بشه سرخ کن.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

قورمه سبزی سبزیشو خوب سرخ کن تا یکم ب سیاهی بزنه بعد پیاز داغ ریز و زیااااااااااد بعد گوشت و توش تفت بده ی چوب دارچین بزرگ بنداز توش بعد ادویه بزن و البته زیره خیلی مهمه و فلفل و بعد لوبیا بریز و یکم تفت بعد سبزیشو بریز و بعد اب بریز بزار دو س ساعت تو زودپز بپزه قشنگ بعد بد زود پزو باز کن رب سرخ کن با دوباره یکم زیره و ادویه زردچوبه فلفل  بریز تو رب تفت بده بریز تو خورشت و نمک بریز دو س تا لیمو و کمی آب قوره  بعد دوباره در زودپز ببند بزار قشنگ جا بیفته و آبش کم بشه اگرم دوست  داشتی میتونی ی دونه عصاره گوشت بریز توش عالی میشه با این دستور

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687