مهم ترین نکتش اینه که دستت بیاد و عادت کنی،من حتی اندازه دقیقم نمیزنم
یه کاسه بزرگ میارم،الک میزارم روش،یه استکان ارد و یه قاشق چای خوری پر بگین پودرو الک میکنم
بعد سه چهارم استکان شکر و یه نوک انگشت نمکو،نصف استکان روغن و دوتا تخم مرغ میزیم
شیرم اونقدر میریزم که خمیر کیکم به غلظت دلخاه برسه،معمولا یک استکان و نیم میشه ولی من اندازه نمیزنم غلظت موادو نگاه میکنم،خوب هم میزنم
میریزم توی قالب
میتونی بجای شیر دوغ غلیظ خالص بریزی
اب پرتقال بریزی میشه کیک پرتقالی
وانیل بزنی میشه وانیلی
دارچین بزنی میشه دارچینس
سه چهارتا قاشق پودر کاکایو بزنی میشه کاکایووی
زعفرون بزنی زعفرونی
کلا از نظر من کیک پختن یکی از اسون ترین کارای دنیاست