2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

برنج رو آبکش کن

تخم مرغ و ماست پرچرب یا چکیده شیرین و زعفرون و نمک به رو باهم مخلوط کن و با برنج هات قاطی کن 

سینه مرغ رو آبپز کن و ریش ریش کن 

با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه تفت بده و در آخر رو حرارت کم به اندازه ای که دوست داری زرشک اضافه کن و یه تفت کوچیک بده

حدود یک سوم قابلمه برنج مخلوطت رو بریز بعد مخلوط مرغ و زرشک رو بریز و در نهایت مابقی برنجت رو

رو شعله خیلی کم حدود یکساعت بذار بپزه(کناره هاش که طلایی شد کفایت میکنه)

اگر تو پلوپز میذاری روی دستور ته دیگ بذار تا بپزه

پلوپز من فلر4نفره هست و دستور ته دیگش بین 45تا یکساعت پختش طول میکشه

اگر میخوای تو قابلمه زودتر بپزه حتما دمکنی بذار روی قابلمه

میزان تخم مرغ و ماست به سلیقه ت بستگی داره

من معمولا برای دو نفر دو تا تخم مرغ و 3قاشق ماست میزنم

بعضیا دوست ندارن زیاد حالت کیکی بگیری و تخم مرغی باشه بعضی ها نه

یکبار که بپزی دستت میاد

مرغتو با اب و هویج و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپز

نصف لیوان یا کمترماست رو با یه تخم مرغ اگر هم قابلمت بزرگه دوتا تخم مرغ با زعفرون و یکم گلاب  قاطی کن بعد برنج آبکش شدت رو یه کمی اضافه کن. ته قابلمت رو روغن بریز و ازین برنج زعفرونی بریز بعد مرغ ها رو روش بچین بعد بقیه برنجت رو بریز. اخر کار هم زرشک و شکر و کره یا روغن محلی رو تفت بده و یکم برنج اضافه کن و موقع سرو بکش. 

میتونی مرغا رو هم ریش ریش کنی. اگر که مهمون داری که هیچ. وگرنه میتونی یکم از آب مرغ رو داخل برنج بریزی

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

مرغ بزار پخته بشه استخوان هاشو جدا کن با پیاز و کمی هویج رنده شده و اگه گوشت چرخ کرده داشتی سرخ کن و ادویه بزن بزار کنار ،،همه برنج ابکش شده رو با مخلوط تخم مرغ و ماست و زعفران و یکم گلاب و هل قاطی کن و ته قابلمه نچسب یکم روغن بربز ی لایه برنج بریز و بعد لایه بعد گوشت سرخ شده و زرشک باز ی لایه برنج تا اخرش ادامه بده و بزارم دم بکشه بعد ک دم کشید داخل ی سینی یا دیس برگردون خیلی خوشمزه و عالی میشه ..

💔

مرغو یکم بزار با ابو اگرداری فلفل دلمه وهویچ ونمک ایلیمو بپزه برنج ابکش کن زعفرون دم کن غلیظ باشه من جدا پیازم تفت میدم(بازردچوبه) بایکم زرشک بعد مرغ پخته یه طرفشو سرخ کن از طرف نپختش بچین کف قابلمه روش حدودا نصف برنج بریز با مقدارفراوان از زعفران دم کرده روی برنج بعد پیازو زرشک رو روش پخش کن یه ذره زعفرون الباقی برنج بریز روشو باکفگیر صاف کن فشاربده اگرروغنت کمه الان اضافه کن درشو بزارباشعله خیلی کم 1ساعت بپزه مرغتم سرخ میشه بعد پختم کامل برگردون تو دیس 

خدایا بخاطر همه چی شکر
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز