برنج رو آبکش کن
تخم مرغ و ماست پرچرب یا چکیده شیرین و زعفرون و نمک به رو باهم مخلوط کن و با برنج هات قاطی کن
سینه مرغ رو آبپز کن و ریش ریش کن
با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه تفت بده و در آخر رو حرارت کم به اندازه ای که دوست داری زرشک اضافه کن و یه تفت کوچیک بده
حدود یک سوم قابلمه برنج مخلوطت رو بریز بعد مخلوط مرغ و زرشک رو بریز و در نهایت مابقی برنجت رو
رو شعله خیلی کم حدود یکساعت بذار بپزه(کناره هاش که طلایی شد کفایت میکنه)
اگر تو پلوپز میذاری روی دستور ته دیگ بذار تا بپزه
پلوپز من فلر4نفره هست و دستور ته دیگش بین 45تا یکساعت پختش طول میکشه
اگر میخوای تو قابلمه زودتر بپزه حتما دمکنی بذار روی قابلمه
میزان تخم مرغ و ماست به سلیقه ت بستگی داره
من معمولا برای دو نفر دو تا تخم مرغ و 3قاشق ماست میزنم
بعضیا دوست ندارن زیاد حالت کیکی بگیری و تخم مرغی باشه بعضی ها نه
یکبار که بپزی دستت میاد