سبزی و حبوبات رو بذار با هم بپزه، یکم نعنا خشک هم اضافه کن، هم خوش طعم میشه هم از سنگینی حبوبات کم میشه
اگه قرص گوشت منظورم عصاره گوشت الیت داری هم یدونه توش خرد کن ، زردچوبه بزن
بذار ۲ ساعت قشنگ بپزه
پیاز سرخ کن، بعد ۲ ساعت بهش اضافه کن
من آرد اضافه نمیکنم رشته رو که بعد پیاز اضافه میکنم خودش رو باز میکنه و غلیظ میشه
حواست باشه نمک نزن چون هم عصاره گوشت نمک داره، هم رشته، فقط فلفل سیاه اضافه میکنم
سر آخر که با رشته نیم ساعت با شعله ی خیلی کم پخت و قل زد زیرش رو خاموش میکنم تا رشته خودش رو باز کنه
بعد از نیم ساعت میکشم توی ظرف