والا من ماهیو از فریزر درمیارم نمک می نم سرخ میکنم انگشتامونم میخوریم.
اول اینکه ماهی باید تازه باشه و بیشتر از دوسه هفته تو فریزر نمونه.
دوم اینکه طعم و مزه ماهی رو دوست داشته باشی و ماهی خوشمزه ای باشه.
ما ماهی شیر ماهی سفید ماهی حلوا و درنهایت اگه هیچکدوم در دسترس نبود ماهی قزل الا میخوریم.
ماهیهای جنوب موقع سرخ کردن تو ارد معمولی میعلتونم بعد سرخ میکنم. ماهی سفید و کفال رو فقط نمک میزنم
ماهی قزل رو گاهی ارد میزنم گاهی ساده هر دوش خوشمره اس
زردچوبه و فلفل هم گاهی به خود ارد میزنم
بعد از پخت اب لیمو ترش یا اب نارنج میچکونم.