2737
2734
عنوان

علت خمیری شدن کیک اسفنجی چیه؟؟

263 بازدید | 10 پست

یک ساعت هم تو فر بود با دمای ۱۸۰ 

انداختمش دور

کلا خیلی هم ناهموار بود همه جاش انگار میخواست وا بره 

یعنی اگه میخواستم واسه خامه کشی از وسط نصفش کنم فک نکنم موفق میشدم


ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز