nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 عنوان کنکوری های 99 | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 86 پست سلام❤️🌱در چه حالید؟ میخونین؟؟بی انگیزه شدم، یه ذره انرژی بفرستید برام☹️🥀 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1399/01/09 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 ندیدم من فقط منتظری دارم خیلی واقعا خوب بود به جز عربیش عربی ناصح، آلا خیلی خوبه آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 زیستم خوبه ولی اینجا گند زدم اوهوم. پس بلدی تو حیفه، بخون باز آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 خیلی حرف میزنه رو اعصاب آدمه 😂 😂 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
maryamm78 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1352 منم میخونم بالاخره رسوندمش ب۸ یا ۹😂❤ خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
maryamm78 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1352 عربی فقط اقای فلاح واقعا خوبه منم ریاضی از آلا نگاه میکنم خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 منم میخونم بالاخره رسوندمش ب۸ یا ۹😂❤ جدا؟چقدر عالی. کاش میتونستم ساعت مطالعه مو بالا ببرم منم. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 عربی فقط اقای فلاح واقعا خوبه منم ریاضی از آلا نگاه میکنم میتونم درمورد ریاضی آلا بپرسم چه دبیری خوبه؟ منم یه فیلم ریاضی دهمش رو دیدم. تدریسش جالب نبود. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
maryamm78 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1352 جدا؟ چقدر عالی. کاش میتونستم ساعت مطالعه مو بالا ببرم منم. کم کم میتونید ب امید خدا خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
maryamm78 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1352 میتونم درمورد ریاضی آلا بپرسم چه دبیری خوبه؟ منم یه فیلم ریاضی دهمش رو دیدم. تدریسش جالب نبود ... شما از چ دبیری فیلم میبینیدمن خودم اقای امینی راد اما راستش موندم چیکار کنم خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
همسر۳۸ عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 1477 الان اینطوری شدم قبلا حداقل روزی ۶ ساعتو میخوندم ولی الان صفر ساعات کنکور زمان قطعیش مشخص نشد
maryamm78 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 1352 کنکور زمان قطعیش مشخص نشد ن هیچی مشخص نیس متاسفانه هرچند من بعید میدونم عقب بیفته😂 خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 شما از چ دبیری فیلم میبینید من خودم اقای امینی راد اما راستش موندم چیکار کنم اسمشون رو فراموش کردم. فقط یه فیلم دیدم. میتونم بپرسم رشته تون چیه؟ و اگه تجربی هستید دقیقا تو چه سطحی هستید؟ تموم کردید و جمع بندی میکنید يا مرور اولید؟ آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
مریم۷۵ عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 1360 کاش زمان قطعی رو بهمون میگفتن ادم تکلیف خودشو میدونست در ضمن دوستان من کتاب عمومی ندارم چکار کنم😭😭😭از کتابخونه میگرفتم که تعطیله استرس دارم