nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 عنوان کنکوری های 99 | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 86 پست سلام❤️🌱در چه حالید؟ میخونین؟؟بی انگیزه شدم، یه ذره انرژی بفرستید برام☹️🥀 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1399/01/09 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
onligad عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 535 چقد اخه عقب میفته... گفتن 4 مرداد خوبه دیگه انشالا شروع کنیم از ۱۴ فروردین برسیم تموم کنیم
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 منم ریاضی فیزیکم صفر اصلا دوسشون ندارم:(نمیفهممشون. امروز ب زور ی ساعت ریاضی خوندم انگار کوه کندم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
الهام0 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1316 هعی. من اولش ب امید پزشکی خیلی قوی شروع کرده بودم بعد جا زدم. الان میگم لااقل ی ... شوهرم خودش معلمه میگه دوس دارم تو هم معلم بشی ولی با توجه به درصدات میترسم پزشکی در بیای درصدام خوبه ولی هیچی بارم نیست برا کنکور
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 من همه بهم میگن یه رشته خوب قبول میشی با توجه به درصدات ولی خودم ایطور فکر نمیکنم ترازت چنده؟ آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
onligad عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 535 قرار بود جامع های سنجش شرکت کنم. ولی با وضعیت کرونا و ازمون آنلاین هاش دو دلم کاملا منم همین قصدو داشتم ولی فک نکنم شرکت کنم میخوام از۱۴ فرودین بکوب روزی۱۰ ساعتو بخونم
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 شوهرم خودش معلمه میگه دوس دارم تو هم معلم بشی ولی با توجه به درصدات میترسم پزشکی در بیای درصدام خوبه ... چطو درصدات خوبه اما بارت نیس. آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 منم همین قصدو داشتم ولی فک نکنم شرکت کنم میخوام از۱۴ فرودین بکوب روزی۱۰ ساعتو بخونم اونی که بخواد شروع کنه از همین الان شروع میکنه نه فردا نه ده روز بعد آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
onligad عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 535 اصلا دوسشون ندارم:( نمیفهممشون. امروز ب زور ی ساعت ریاضی خوندم انگار کوه کندم من از رو سی دی های منتظری میخونم خیلی خوبه انرژیش عالی
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 ۵۷۰۰ خیلی خوبه آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 شماها سال اول کنکورتونه؟ آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
onligad عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 535 اونی که بخواد شروع کنه از همین الان شروع میکنه نه فردا نه ده روز بعد اخه الان میخوام کلا خودمو آماده کنم ای روزا خیلی ذهنم درگیره اعصابم خورده
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 من از رو سی دی های منتظری میخونم خیلی خوبه انرژیش عالی من فیلمای آلا رو چن تاشو دیدم فقط آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 من اره منم برا تجربی بار اولمهوگرنه لیسانس نرم افزار دارم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
onligad عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 535 من فیلمای آلا رو چن تاشو دیدم فقط ندیدم من فقط منتظری دارم خیلی واقعا خوب بود به جز عربیش
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 البته این آزمون زیستو گند زدم بلد بودم ولی گند زدم در صدات خوبه بجز زیست آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍