nasinaz مدیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 عنوان کنکوری های 99 | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 86 پست سلام❤️🌱در چه حالید؟ میخونین؟؟بی انگیزه شدم، یه ذره انرژی بفرستید برام☹️🥀 آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1399/01/09 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 به نظرم خیلیا اینطوری شدن .. منم ته چند وقت پیش روزی ۹ ساعت میخوندم گفتم بعد عید بشترش کنم بشه ۱۱ س ... :(((( باز خوبه قبلا میخوندیمن سر جمع سه ماه خوب خوندم. تو ی سال آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 الان اینطوری شدم قبلا حداقل روزی ۶ ساعتو میخوندم ولی الان صفر ساعات منم همینطور آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 منم هنوز تموم نکردم تقریبا میشه گفت صفر صفرم :((( گاهی فکر می کنم گریه م میگیره آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 منم تاحالا تموم نکردم چه برسه به جمع بندی منم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
الهام0 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1316 :((( گاهی فکر می کنم گریه م میگیره دقیقا من نامزدم میگه مطمئنم فرهنگیان قبول میشی ولی خودم هیچ امیدی ندارم
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 من عمومیام رو خوندم و بلدم ولی اختصاصیام صفرم عمومی ها، عربیم موندهاختصاصی ها، ریاضی و فیزیک صفر آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 ولی احتمالا میفته عقب نگران نباش چقد اخه عقب میفته... گفتن 4 مرداد آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 دقیقا من نامزدم میگه مطمئنم فرهنگیان قبول میشی ولی خودم هیچ امیدی ندارم هعی. من اولش ب امید پزشکی خیلی قوی شروع کرده بودم بعد جا زدم. الان میگم لااقل ی رشته خوب بیارم آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
الهام0 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1316 من همه بهم میگن یه رشته خوب قبول میشی با توجه به درصدات ولی خودم ایطور فکر نمیکنم
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 چه برنامه ریزی داری منظورم اینکه آزمون شرکت میکنی قرار بود جامع های سنجش شرکت کنم. ولی با وضعیت کرونا و ازمون آنلاین هاش دو دلم کاملا آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍