1711
1707

سلام بچه ها من پارسال یه مقدار پودر ژلاتین خریدم برای ژله ولی خوب زیاده زیاد استفاده نشد الان باهاش چی میتونم درست کنم؟

ترایفل خوووووشمزه 😋

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه ❤️🌹🤲🏻                    میشه واسه ی ارامش دلم یه حمد بخونی  ❤️🌹🤲🏻         لایکم نکن مرسی اه 🥴🤪                                                  دعا کن خدا دامن منم سبز کنه و یه فرشته کوچولو بهم   بده 👶🏻👼🏻🤰🏻🤱🏻                                                       مردی که بازنش مثل یه پرنسس برخورد کنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده 👸🏻🤴🏻

مامانا در مسابقه نان کید با جایزه های هیجان انگیز شرکت کنین

1718

پاستیل 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
1716
پاناکوتا درست کن تو.گوکل بزنی دسنورش میاد من عاشق پاناکوتای شکلاتیم😋😋😋😋

دلم میخواد چیزی که خودتون درست کردین طبق اون دستور بشه 

اخه از دستور نت امروز مسقطی درست کردم اصلا مثل بیرون نشد

دستورش هم میزاری

یه بسته ژله با دوتاقاشق ژلاتین و دوتا قاشق گلوکز مایع بریز تو یه کاسه بعد بهشون یه لیوان سرپر اب داغ اضافه کن بذار روی حرارت کتری خوب هم بزن تا مایع شفاف بشه بعد بریز تو قالبت بزار تو یخچال تا خودشو بگیره قالبتم از قبل یکم چرب کن تا راحت پاستیل جدا بشه 

گلوکز مایع هم لوازم قنادیا دارن بعضیا میگن بدون گلوکز هم میشه ولی من امتحان نکردم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خوشمزه هست؟ من تا حالا نخوردم😅

دو مدل تیرامیسو هست یکی تخم مرغ داره یکی نه
بدون تخم مرغش من خیلی درست میکنم عالیه
با دستور شف طیبه درست کن

من به جای لیدی فینگر بیسکوییت نسترن گرجی میزنم خیلی خوب میشه

سخت هست که کوه درد باشی و دیگران به ارامش ظاهرت حسادت کنند
دلم میخواد چیزی که خودتون درست کردین طبق اون دستور بشه  اخه از دستور نت امروز مسقطی درست کردم ...

من خودم‌درست کردم‌ ولی طبق دستور نت

بذار ببینم یه دستور خوب میتونم پیدا کنم

پاناکوتا چیز خاصی نداره که رعایت نکنی خراب بشه


1709

ترایفل

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه ❤️🌹🤲🏻                    میشه واسه ی ارامش دلم یه حمد بخونی  ❤️🌹🤲🏻         لایکم نکن مرسی اه 🥴🤪                                                  دعا کن خدا دامن منم سبز کنه و یه فرشته کوچولو بهم   بده 👶🏻👼🏻🤰🏻🤱🏻                                                       مردی که بازنش مثل یه پرنسس برخورد کنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده 👸🏻🤴🏻



پاناکوتا


دستورشو توی سایت دونفره بزن میاره بالا کارش خوبه

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه ❤️🌹🤲🏻                    میشه واسه ی ارامش دلم یه حمد بخونی  ❤️🌹🤲🏻         لایکم نکن مرسی اه 🥴🤪                                                  دعا کن خدا دامن منم سبز کنه و یه فرشته کوچولو بهم   بده 👶🏻👼🏻🤰🏻🤱🏻                                                       مردی که بازنش مثل یه پرنسس برخورد کنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده 👸🏻🤴🏻

#ژله

#دسر_پاناکوتا_شکلاتی😋😋😍😊🌸




خامه 1/4 لیوان  .  

شیر 2 لیوان  .

پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری  .

شکر 12 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری  .

اسانس وانیل 1/8 قاشق چایخوری  .  

شکلات تخته ای 50 گرم


طرز تهیه :


1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.


نکته ها :

در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود...  نوش جان😋😋🌸😍

1712
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1705
1708
1722
1462
1667
29
1681
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز