دستور کیک یزدی
آرد ٣٠٠ گرم
شکر ١۵٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
روغن یک لیوان
بکین پودر ٢ قاشق مربا خوری سر خالی
ماست ١۵٠ گرم
هل ١ قاشق مربا خوری
گلاب ٢ قاشق غذا خوری
ابتدا تخم مرغ و شکر و ماست و روغن و گلاب رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی( نیازی به همزن برقی نیست) میزنیم تا یکدست بشه و بعد آرد و بکین پودر و هل، که سه بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم همچنان با همزن میزنیم تا یکدست و صاف بشه بعد در قالب کیک یزدی کاغذ گذاشته تا دو سوم قالب رو پر میکنیم
چاقو رو تو روغن میزنیم و یه به علاوه روی مواد داخل قالب میزنیم و روش کنجد میپاشیم،
داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه میزاریم.
حواستون باشه، اگه فرتون برقیه و خیلی داغ میشه درجه رو کمتر بزارید، من خودم روی 150 میزارم چون فرم خیلی داغ میشه.
بعد از اين مدت چک کنید باید پف کرده باشه وکاملا روش.
طلایی شده باشه
اگه هنوز روش طلایی نشده بود بزارید بیشتر بمونه
من خودم ۴٠ دقیقه باید بمونه تا کاملا طلایی بشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نوش جان