2777
2789
عنوان

😍گروه خونیتون چیه خوشگلا😍

270 بازدید | 28 پست

عزیزای دلم این روزا اگه برای کار ضروری یا غیر ضروری رفت و آمد دارین به بیرون ازخونه وعلائم سرماخوردگی ندارید خواهشاً برید اهدای خون

شایدفکر کنیم توی این دوران کاری ازدست ما برنمیاد وبایدبشینیم منتظر دانشمندان تا بتونن داروی درمان کرونا رو کشف کنن اما همین اهدای خون کمک به خیلی از بیماران هستش ویک قدم برای بهتر شدن حال هموطنانمون برداشتیم

باتوجه به استریل بودن محیط مراکز اهدای خون نگران هیچی نباشید

گروه خونی خودمoمنفی ⁦♥️⁩

ازاونجایی که فواصل اهدای خون باید ۸هفته باشه من باید یک هفته دیگه برم برای اهدا

بیاین تا تموم شدن این بحران هردوماه یکبار این کار قشنگو انجام بدیم⁦♥️⁩

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

Oمثبت

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

oمنفی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم خونم من😕

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
من Bمثبت هستم پسرم ab منفی گروه خونی شوهرم کسی میدونه چیه😐خودش نمیدونه

تو گواهینامش نزدن؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷