شیکاگو مدیر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 6239 عنوان بی بی چک بیایید ببینن مثبت+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 91 پست واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀 1399/01/06 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 حتی یه دونه خط همنیافتاد.سفید سفید😥 خراب بوده خب😣😣😣 چه بدشانسی☹ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 حتی یه دونه خط همنیافتاد.سفید سفید😥 فاسد نبود؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ستاره۴۵۲۵ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3336 خراب بوده خب😣😣😣 چه بدشانسی☹ خیلی خورد تو ذوق.الان هم اومدم رو تخت دراز کشیدم.خیلی بی حوصله م.شوهرم طفلکی امروز می رقصید از خوشحالی. این چن روز ،به زور لقمه میزاشت دهنممیگفت بیشتر بخور.تو الان دو نفری.الان احساس میکنم خیلی خیط شدم
ستاره۴۵۲۵ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3336 فاسد نبود؟ نه تاریخ مصرف داشت.هنوز نگذشته بود.از کجا باید بفهمیم فایده.چند روزه زیر دلم درد میکنه.
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 خیلی خورد تو ذوق.الان هم اومدم رو تخت دراز کشیدم.خیلی بی حوصله م.شوهرم طفلکی امروز می رقصید از خوشح ... خب خراب بود...تو یک هفته ی دیگه هممیزدی همین بود... من هزارتا بی بی چک خراب زدم... و همینجوری بود...غصه نداره که نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ستاره۴۵۲۵ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3336 خب خراب بود...تو یک هفته ی دیگه هممیزدی همین بود... من هزارتا بی بی چک خراب زدم... و همینجوری بود.. ... جدی میگی؟یعنی من دارم مامان میشم؟اگه اینقد ناراحتمچون وقتی ندارم.در آستانه ی ۳۸ سالگی ام.خیلی دیر میشه واسم
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 نه تاریخ مصرف داشت.هنوز نگذشته بود.از کجا باید بفهمیم فایده.چند روزه زیر دلم درد میکنه. ببین رو خودشم زده که اگه هیچ خطی نداشت یا خط بالاییش پررنگ شد، یعنی خرابه نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ستاره۴۵۲۵ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3336 ببین رو خودشم زده که اگه هیچ خطی نداشت یا خط بالاییش پررنگ شد، یعنی خرابه خدا کنه .چه خوب.خدا کنه پریود نشم
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 خدا کنه .چه خوب.خدا کنه پریود نشم این ماله منه وقتی فهمیدم باردارم نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 خدا کنه .چه خوب.خدا کنه پریود نشم میبینی چقد کمرنگه؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 ببین رو خودشم زده که اگه هیچ خطی نداشت یا خط بالاییش پررنگ شد، یعنی خرابه یکیم عین همین ماه قبلش شد...ولی باردار نبودم و خراب بود نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ستاره۴۵۲۵ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3336 این ماله منه وقتی فهمیدم باردارم چه خوب که عکسش رو نگه داشتی یادگاری
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 چه خوب که عکسش رو نگه داشتی یادگاری تو هم اینقد ازین یادگاریا نگه میداری که سیر شی... نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩