2777
2789
عنوان

بی بی چک بیایییین لطفا

97 بازدید | 9 پست

بی بی چک زدم منفی شد هفده روزه تاخیر دارم کسی بوده ک بعد این همه مدت بی بی چکش منفی باشه ولی باردار باشه لطفا جواب بدید ب راهنماییتون نیاز دارم

۱۷روز؟؟؟؟

ن برو دکتر کیست داری؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز منازسری دختراولیم تا هفدهروز ازمایش وبی بی چک گذاشتم منفی بود بعداز17روز اول بیبی گذاشتم مثبت بود ازمایش هم دادم مثبت بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممکنه تست جواب نده بعد این همه مدت

شاید کلا با ادرارت نشون نده اگه میگی تهوع داری واسه اطمینان آزمایش بده ک اگه مطمئنی باردار نیستی آمپول بزنی پریود شی 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد