2737
2734

سلام میخام کیک تولد درس کنم نمیتونم برم خامه بخرم ..میدونین چطور باید خامه صبحانه رو تبدیل ب خامه کیک بکنم؟ 

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728

یذره هم بزن با پودر قند و وانیل فرم می گیره

Fιиαℓℓу , ℓιfє ∂α¢єѕ тσ му ιиѕтяυмєит🌙●━━━━─ᴰᴼᴺ'ᵀ ᴷᴺᴼᵂ ᴴᴼᵂ ᵀᴼ ᴸᴼˢᴱ🕊 ‌‌GȏԀ ıṡ ẇıṭһ ṃє♡▬▭❰ 𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐮𝐫 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐦𝐬 𝐑𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲 ❱▭▬▬       goftino.com/c/eGAKp4

#خامه_فرم گرفته خانگی(مخصوص تزیین کیک و شیرینی تر)


آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه : برای 5 نفر

شکر 100گرم

خامه (صورتی صبحانه(30درصد چربی)) 2بسته


توجه کنید برای تهیه این نوع خامه حتما و حتما محیط کار باید سرد باشد اگر در فصل زمستان این خامه تهیه شود باید در محیط بیرون و در فصل تابستان زیر باد خیلی خنک کولر کار شود.

ابتدا ظرف شیشه ای(مثلا مرغ خوری یا پیتزا خوری)را انتخاب کرده و آن را چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.خامه را باز کرده و کلیه آب آن را خالی کنید و بعد خامه را به همراه شکر داخل ظرف خنک شده بریزید و با چنگال به خوبی مخلوط کنید تا فقط خامه و شکر مخلوط شود(حدود 5تا10ثانیه مخلوط کردن کافی است)

درب ظرف را کاملا چفت کرده و آن را 20تا 25دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مقداری از خامه یخ بزند.سپس ظرف ر خارج کرده و از اطراف به سمت داخل آن را هم بزنید.


دوباره ظرف را به فریزر منتقل کرده و 20دقیقه صبر کنید و بعد مراحل بالا را دوباره تکرار کنید.توجه داشته باشید که ممکن است با توجه به دمای فریزر و هوا خامه فقط به یکبار قرار گرفتن در فریزر نیاز داشته باشد و گاهی بیش از 4بار این کار نیاز باشد !

به هر حال خامه زمانی آماده است که به شکل زیر درآمده باشد.


حال خامه را با چنگال کمی هم بزنید و خامه اطراف ظرف را به وسط آن منتقل کنید.

حال خامه را با درجه تند همزن بزنید.این مرحله ممکن از از نیم ساعت در فصل زمستان تا 1ساعت و نیم در فصل تابستان طول بکشد!

به هر حال خامه باید به حالتی در بیاید که با سروته کردن ظرف نریزد!


توجه داشته باشید که در انتها خامه باید تقریبا 6برابر شده و حالت بسیار لطیف و پفکی به دست بیاورد.


نکات:

1)بهتر است حدود 2قطره اسانس وانیل هم به خامه اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

2)به هیج عنوان از خامه دیگری برای تهیه این کیک استفاده نکنید چون نتیجه دلخواه را نمیگیرید(خامه صورتی صبحانه مناسب است)

3)خامه را فقط در ظرف پیرکس تهیه کنید.

4)این خامه اگر در ظرف کاملا چفت قرار داشته باشد قابل نگه داری در فریزر است(بعد از خارج کردن از فریزر دوباره نیاز به هم زدن دارد)

5)آب اضافی خامه را دور نریزید و برای استفاده در سوپ یا سالاد استفاده کنید.

 خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز