2777
2789
عنوان

خانوما بی بی چکتون کی مثبت شد

116 بازدید | 18 پست

من سه روز از موعدم گذشته کی بی بی چک بزارم شما بی بی چکتون کی مثبت شد؟؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

من امروز موعودمه ی چیزایی شده تاپیک اخرم ببین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اوکی مرسی عزیزم⁦❤️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیانا جون شما کمردرد هم داری؟؟من کمر درد دارم انگار می‌خوام پریود بشم بعضی موقع ها ترشح و زیر دلم هم بعضی مواقع شدید تیر می‌کشه یا دور نافم انگاری میسوزه

مال من ۴ روز از موعدم که گذشت مثبت شد اونم کمرنگ نه پر رنگ تقریبا دو روز پیش

مبارکه عزیزم 😍

یعنی دوهفته ازموعد پریودت گذشته بود؟؟

اره بعدیک هفته زدم منفی بود تنبلی داشتم میحواستم زعفرون بحورم شوهرم گف یکی دیگه بزن صبح زدم نگاش هم نکردم  دستام میشستم دیدم مثبته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کیانا جون شما کمردرد هم داری؟؟من کمر درد دارم انگار می‌خوام پریود بشم بعضی موقع ها ترشح و زیر دلم هم ...

کمر درد ن زیاد

منم همش حس میکنم میخوام پریود شم ترشح ندارم تکرر ادار و خیلی کسلم حالت تهوعم گه گداری اونم بالا نمیارم 

تست بزن فردا صبح عزیزم علائمت ب بارداری میخوره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اره بعدیک هفته زدم منفی بود تنبلی داشتم میحواستم زعفرون بحورم شوهرم گف یکی دیگه بزن صبح زدم نگاش هم ...

بسلامتی گلم

کمر درد ن زیاد منم همش حس میکنم میخوام پریود شم ترشح ندارم تکرر ادار و خیلی کسلم حالت تهوعم گه گدار ...

ممنون عزیزم فردا صبح امتحان میکنم 

الان 13هفته امه بعد یک سال

عزیزدلم انشالا صحیح و سالم بدنیا بیاد جنسیتش مشخص نشده؟