خصوصیات این کیک عبارت است از
١- خیلی خیلی پف میکنه.
٢- فقط احتیاج به ۴ تا تخم مرغ داره .
٣- زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه .
۴- خیلی لطیف و نرمه .
۵- کیک خیلی بافتش سبکه .
۶- پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد، مهمونی، و عروسی هست.
و آخرین خیلی راحته😁
این کیکو هر کسی نتونسته کیکشو خوب در بیاره میتونه بپزه و زیاد هم نزنین زمخت میشه کم هم نزنین که پف نکنه همون مقدار که میگم و هر جاییشو گیر داشتید بگین سعی میکنم نکاتشو کامل بگم
مواد لازم
بجای وانیل میشه از اسانس یا دو قاشق پودر کاکائو یا پوست پرتقال استفاده کنین خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢۵ درجه فارنهایت یا ١۶۵ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشود.یعنی بیست دقیقه قبل
مواد خشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.تخم مرغ ها بیست دقیقه قبل از یخچال در بیارید
شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکرفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافی است.اگه هم روغنه دیگه لازم نیس داغ کنین قالبتون چرب کنین کاغذ روغنی هم هم چرب کنین بندازین ته قالب همه ی مواد رو آماده کنار بذارید چون باید سریع باشید
لطفا صبور باشید پست هم نذارید تا ادامشو بنویسم عکس هام ته گالری طول میکشه پیدا کنم چون یبار قبلا گذاشتم این دستورو ولی باز میذارم با تشکر