2777
2789
راسته اینم ی عکس دیگش

اخی سنی نداره طفلک  خدا کمکش کنه😭

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا یه آهنگ از حمید هیراد رو گوش کردم طرفدارش نبودم نیستم ولی جوان مردم گناه این طور نگو

هیچیش نی ذنبتل حاشین واسه بالا رفتن دوباره افت کرده میخواد دوباره برگرده بالا اینا هیچیشون نمیشه😑🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
راسته اینم ی عکس دیگش

با این متن مطمئن شدم که دورغه

برای اینکه گند اون پلی بک توی کنسرتشو بشورن ببرن این رو راه انداختن.

طرف در حال شیمی درمانی سخت باشه بعد خرمن خرمن مو داشته باشه؟؟؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

از ای و ماکان‌بند و بانی خوشم نمیاد🍭☹

خوشت نمیاد باید بگی بدرک

خدا سرطان و واسه دشمنمونم نیاره  

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خوشت نمیاد باید بگی بدرک خدا سرطان و واسه دشمنمونم نیاره    

حالا خو اورده🍭🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

در عرض شیش ماه میکشه یه نوعی از این سرطان

خدا کنه دروغ باشه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

با این متن مطمئن شدم که دورغه برای اینکه گند اون پلی بک توی کنسرتشو بشورن ببرن این رو راه انداختن. ...

میگن خودش خواسته دوز داروهاشو کم استفاده کنن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
بدرک☹🍭

اگه از نزدیک یه بیمار سرطانی ببینی عذاب و رنج و خرج و دوا و داروهاشو ببینی هرگز اینو نمیگی امیدوارم که هرگز نبینی ولی این حرفارو هم نزن 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
با این متن مطمئن شدم که دورغه برای اینکه گند اون پلی بک توی کنسرتشو بشورن ببرن این رو راه انداختن. ...

دایی من هم مو داشت دیگه اخراشششششش موهاش ریخت حالا کاشکی ک دروغ باشه خواننده ها و بازیگرا یا سکته میکنن یا سرطان میگیرن