2777
2789

میشه بیاید لطفا من می خوام انشالله این رشته رو بخونم سوال دارم 

از تجربیاتتون استفاده کنم 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

توصیه بهت میکنم این رشته رو نخون . چون بازار کار نداره مگر  بری تو ازمایشگاه یا معلم بشی که من فکر میکنم فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی یا پرستاری بخونی بهتره

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خوندم . و تا الان که نتونستم کار گیر بیارم ‌

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
توصیه بهت میکنم این رشته رو نخون . چون بازار کار نداره مگر  بری تو ازمایشگاه یا معلم بشی که من ...

چرا گلم من علاقه دارم بعد زیست ارشد هماتو بخونم 

چرا گلم من علاقه دارم بعد زیست ارشد هماتو بخونم 

کار که نیست

هماتو خیلی سخته

تو کل کشور حدود ۲۵-۳۰تا نمیگیرن

تعداد دانشگاه هایی که هماتو دارن خیلی محدوده

در دور کلیه گرایش های زیست و زیست سلولی مولکولی خط بکش

من گرایش میکروبیولوژی خوندم بله

فاطمه جون من پیام نور چون نمی تونم حضوری برم چند سالی کلاس می خوام کارشناسی زیست بخونم و بعد ارشد انشالله هماتو 

خیلی سخته می دونم ولی از همون سال اول تلاشم رو می کنم 

برای هماتو کار هست بیمارستان ؟

فاطمه جون من پیام نور چون نمی تونم حضوری برم چند سالی کلاس می خوام کارشناسی زیست بخونم و بعد ارشد ان ...

برای هماتو هم کار هست،هم حقوق بسیار عالی

هم راحت میشه مهاجرت کرد

از ترم ۳ میتونی برای ارشد بخونی

انشالله که موفق باشی

کار که نیست هماتو خیلی سخته تو کل کشور حدود ۲۵-۳۰تا نمیگیرن تعداد دانشگاه هایی که هماتو دارن خیلی ...

اگه تمام تلاشش رو ادم کنه با کلی منابع خوندن 

این همه ادم پس چطوری قبول شدن 

پارتی بازی که نبود چون غیر ممکن پزشکی با پارتی قبول شی 

برای هماتو هم کار هست،هم حقوق بسیار عالی هم راحت میشه مهاجرت کرد از ترم ۳ میتونی برای ارشد بخونی ...

خیلی علاقه دارم انشالله که بتونم تمام تلاشم می کنم