2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما هم مثل من سرما خوردگیت روهمیشه از همسرت پنهان میکنی ؟!خدارو شکر یکی مثل خودم پیدا کردم!

معمولا پنهان نمیکنم این سری دلم نمیاد نگرانش کنم 😓تو تماس تصویری ادامسم پرید تو گلوم یه سرفه کردم تا بیست دقیقه تپش قلب داشت😓تو حالت عادی میگه چیزیت نیست انتی بیوتیک نخور😂

زنجبیل و لیمو و دمنوش بابونه خوردم اره اعتقاد دارم

من از داروی امام رضا و امام کاظم علیهماالسلام هم خیییلی تعریف شنیدم.هم برای پیشگیری و هم درمان.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چون دست به آمپولش فوق العاده هست! انگار بهش یاد دادن فقط آمپول بنویسه ،اعتقاد عجیبی به داروی تزریقی ...

نه کلا با دارو خوب نیس میگه این چیزا دارو نمیخوان😂یبار رفتم پیش دوستش سرماخورده بودم بعد بهم گف که از امپدل میترسی؟گفتم اره اونم نامردی نکرد و ننوشت بعدش انقدر فوشمون داددد😂

نه کلا با دارو خوب نیس میگه این چیزا دارو نمیخوان😂یبار رفتم پیش دوستش سرماخورده بودم بعد بهم گف که ...

اینم میبینه من گریه زاری راه میندازم کوتاه میاد یکم ولی حساسه،منم میبینم اگر بخوادبهم به زور آمپول بزنه فرار میکنم خونه ی پدر ومادر همسرم اونا هوامودارن😉

اینم میبینه من گریه زاری راه میندازم کوتاه میاد یکم ولی حساسه،منم میبینم اگر بخوادبهم به زور آمپول ب ...

نه من جرئت گریه زاری ندارم چون اگه خوب نشم واویلاست🤐